MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Coachella 2020: Ακυρώνεται ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ

Το θρυλικό μουσικό φεστιβάλ «Coachella» που είχε, αρχικά, αναβληθεί για τον Οκτώβριο του 2020, ακυρώνεται τελικά οριστικά, σύμφωνα με απόφαση της πολιτείας της Καλιφόρνια.

Monopoli Team

Η φετινή διοργάνωση ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ στον κόσμο, η οποία δίνει κάθε χρόνο την Άνοιξη, ραντεβού με χιλιάδες φίλους της ροκ / ποπ σκηνής στο Ίντιο της Καλιφόρνια και φέτος περιελάμβανε ονόματα όπως είναι οι Rage Against the Machine, ο Frank Ocean και ο Travis Scott, μετατίθεται οριστικά για το 2021, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι ανησυχίες για ένα δεύτερο κύμα κορονοϊού το φθινόπωρο, οδήγησαν στην απόφαση το φεστιβάλ να μην πραγματοποιηθεί καθόλου το 2020, αλλά να ανανεώσει το ραντεβού του για την Άνοιξη του 2021, με την ευχή έως τότε τα πράγματα να είναι καλύτερα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με το Coachella μεγαλώνει κι άλλο η λίστα των ακυρώσεων μεγάλων μουσικών διοργανώσεων όπως είναι και το Lollapalooza του Σικάγο, το SXSW του Όστιν στο Τέξας και το Ultra Festival του Μαϊάμι, τα οποία ακυρώθηκαν, επίσης, λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με τους επιδημιολόγους, φεστιβάλ που συγκεντρώνουν πολύ κόσμο θα πραγματοποιηθούν ξανά, μόνο όταν θα είναι 100% ασφαλές για τη δημόσια υγεία.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b