Γνωριμίες: Ομαδική έκθεση στην Alma Gallery
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ γκαλερί ΑΛΜΑ παρουσιάζει την ομαδική έκθεση Γνωριμίες, με έργα πέντε νέων, πρωτοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών, από τις 11 Ιουνίου.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ Ήρα Βιτάλη, ο Ανδρέας Γκάνας, ο Χρήστος Κατσίνης, η Σοφία Παπαδοπούλου και ο Ανδρέας Σπηλιωτόπουλος παρουσιάζουν το έργο τους στο ελληνικό κοινό, για ένα μήνα από 11 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουλίου.
Η Ήρα Βιτάλη εξορίζει την αγνότητα του κάλλους σε άγονα περιβάλλοντα και απογυμνώνει την ομορφιά από την ιερότητά της, αλλοιώνοντας το ιδανικό, ώστε να διαφανεί ένα σημάδι φθοράς και στην συνέχεια, ενοχής.
Ο Ανδρέας Γκάνας βασίζεται στην απλότητα της φόρμας και στη λεπτότητα της χρωματικής γκάμας, για να δημιουργήσει ένα οικείο, γοητευτικό και φιλόξενο για όλους μας καταφύγιο.
Ο Χρήστος Κατσίνης διαλύει παιδικές αναμνήσεις, δημιουργώντας μοτίβα με ρυθμικές επαναλήψεις, γεφυρώνοντας το χάσμα της χαμένης παιδικότητας με την απότομη ενηλικίωση.
Η Σοφία Παπαδοπούλου μέσα από τα ποιητικά της κολάζ με τα χιλιάδες μικρά αποσπάσματα μνήμης, προσπαθεί να εξευμενίσει το υπαρξιακό της κάρμα, μετατρέποντάς το σε λειτουργικό νιρβάνα.
Ο Ανδρέας Σπηλιωτόπουλος, ηρωοποιεί τον εαυτό του, κάνοντας την προσωπική του καθυστερημένη επανάσταση, σε μια αμφιταλαντευόμενη εφηβική ενηλικίωση, όπου το φανταστικό του και η πραγματικότητά μας, θα τον συντροφεύουν εσαεί.
Επιμέλεια έκθεσης: Γιώργος Καζάζης
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Η Telekom Μεγάλος Χορηγός του 67ου ΦΚΘ – Ειδική, δωρεάν προβολή της πολυαναμενόμενης σειράς “Σχέδιο Οδυσσέας”
- People, Places & Things, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή στο Θέατρο Κνωσός
- Σκέφτομαι Δυνατά, του Florian Zeller σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη στο Μικρό Παλλάς
- Billy Cobham: Ο ζωντανός θρύλος της τζαζ έρχεται στο Μέγαρο με το «Time Machine»
- Ρεμπέτικο για Παιδιά: Μια διαδραστική μουσική παράσταση για όλη την οικογένεια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά