MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

«Peter Pan Live»: Δείτε online το μιούζικαλ με τον Κρίστοφερ Γουόκεν, εντελώς δωρεάν

Απολαύστε το μιούζικαλ «Peter Pan Live», με τον Κρίστοφερ Γουόκεν και την Άλισον Ουίλιαμς, από την Παρασκευή 5 Ιουνίου και για 48 ώρες, εντελώς δωρεάν.

Monopoli Team

Το μιούζικαλ «Peter Pan Live» θα προβληθεί διαδικτυακά και εντελώς δωρεάν για όλους, την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020.

Στην παράσταση πρωταγωνιστεί η Άλισον Ουίλιαμς, ως Πίτερ Παν, που μπορεί να γνωρίζετε από το θρίλερ «Get Out» (2017) ή από τον ρόλο της ως Μάρνι στη σειρά του HBO, «Girls». Επίσης, συμμετέχει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Κρίστοφερ Γουόκεν («Ο Ελαφοκυνηγός»), στο ρόλο του Κάπτεν Χουκ. Επίσης, σε δεύτερους ρόλους συμμετέχουν οι: Κέλι Ο’ Χάρα ως Μις Ντάρλινγκ, ο Κρίστιαν Μπορλ ως Κύριος Σμι και η Μίνι Ντράιβερ ως αφηγήτρια.

Η παράσταση αποτελεί τηλεοπτική εκδοχή (2014) του μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ (1954) και θα είναι διαθέσιμη διαδικτυακά, για 48 ώρες. Μπορείτε να την δείτε, εδώ, από τις 5 Ιουνίου στις 21:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα μπλουζ της (μετα)- καραντίνας12.09.2018

Η μουσική είναι του Moose Charlap και της Jule Styne και οι στίχοι των Carolyn Leigh, Betty Comden και Adolph Green. Η παραγωγή πρόσθεσε νέες σκηνές και αποκατέστησε ένα τραγούδι που είχε κοπεί πριν την πρεμιέρα του στο Μπρόντγουεϊ.

Η παράσταση είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα, ενώ οι μόνες χώρες που δεν θα μπορούν να την παρακολουθήσουν είναι οι χώρες στη Λατινική Αμερική και οι χώρες της Ασίας. Η παράσταση αποτελεί προσφορά του WhatsOnStage και του NBC Universal.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b