MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΙΔΙ

Γιατί τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούνιο είναι πιθανόν να πάρουν Νόμπελ;

Υπάρχει μια θεωρία που υποστηρίζει ότι ο μήνας τον οποίο έχουμε γεννηθεί μπορεί να επηρεάσει σε έναν βαθμό την προσωπικότητά μας. Τι λέει η επιστήμη για όσους γεννιούνται τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού;

Monopoli Team

Παράγοντες όπως η έκθεση στο ηλιακό φως τις πρώτες μέρες της ζωής μας ή άλλοι που σχετίζονται ακόμα και με την ενδομήτρια ζωή και επηρεάζονται από την εποχή, θεωρείται ότι σχετίζονται με το ρυθμό ανάπτυξης ενός παιδιού αλλά και με άλλα χαρακτηριστικά του. Να τι προβλέπει η επιστήμη για όσους έχουν γεννηθεί τον Ιούνιο.

Είναι χαρούμενες προσωπικότητες

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι συνήθως χαρούμενοι και αισιόδοξοι και έχουν λιγότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν κατάθλιψη.

Έχουν καλή σωματική υγεία

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Heliyon, τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούνιο αναπτύσσονται με εξαιρετικούς ρυθμούς και γίνονται υγιείς ενήλικες. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι αυτό σχετίζεται με την άφθονη έκθεσή τους στο φως του ήλιου, ήδη από τις πρώτες μέρες της ζωής τους και, κατά συνέπεια, την επαρκή πρόσληψη βιταμίνης D.

Είναι πιθανό να πάρουν βραβείο Νόμπελ!

Διαβάστε περισσότερα στο Mamamia.gr

Περισσότερα από Παιδί
VIMA_WEB3b