MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΆ

Ο Γουίλ Φέρελ και η Ρειτσελ ΜακΑνταμς σε μία ταινία… παρωδία της Eurovision στο Netflix!

H νέα κωμωδία του Will Ferrell με την Rachel McAdams για την Eurovision φαίνεται τόσο περίεργη όσο και ξεκαρδιστική. Δείτε εδώ το πρώτο βίντεο από την ταινία, ένα.. τραγούδι με τίτλο “Volcano Man”.

Ο Γουίλ Φέρελ και η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς γυρίζουν βίντεο κλιπ για... τη Eurovision!
Ο Γουίλ Φέρελ και η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς γυρίζουν βίντεο κλιπ για... τη Eurovision!
Monopoli Team

Μπορεί φέτος, η Eurovision να ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού, αυτό όμως δεν σημαίνει πώς δεν θα πάρουμε μία γεύση από τον λατρεμένο διαγωνισμό τραγουδιού. Ο Γουίλ Φέρελ ετοιμάζει μία ταινία που θα αποτυπώνει ακριβώς την υπερβολή που τόσο αγαπάμε στην Eurovision. Mε τίτλο “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μία ακόμη εξωφρενική κωμωδία του αγαπημένου μας κωμικού.

Η ταινία επρόκειτο να  κυκλοφορήσει αυτό τον μήνα, ώστε να συμπίπτει με τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον στο Άμστερνταμ. Λόγω του κορονοϊού, όμως, η ταινία καθυστέρησε και τελικά θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου στο Netflix!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWindowflicks: Στο Βερολίνο βλέπουν ταινίες.. από το παράθυρό τους!12.09.2018

Ο Γουίλ Φέρελ και η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς συμμετέχοντες στην.. Eurovision!

Η ταινία θα ακολουθεί τους Φέρελ και ΜακΆνταμς ως μουσικούς-συμμετέχοντες της Eurovision, που βλέπουν τη συμμετοχή τους ως ευκαιρία ζωής για την καριέρα τους. Σε σκηνοθεσία του David Dobkin (Wedding Crashers), στην ταινία θα συμμετέχει επίσης η τραγουδίστρια και ηθοποιός Demi Lovato, καθώς και οι Pierce Brosnan και Dan Stevens (Downtown Abbey).

Αντί για τρέιλερ, το Netflix μας έδωσε μια γεύση από την ταινία και το soundtrack μέσα από ένα ξεκαρδιστικό βίντεο κλιπ με τους Φέρελ και ΜακΆνταμς. Στο τραγούδι με τίτλο “Volcano Man” (Άνθρωπος του Ηφαιστείου), οι πρωταγωνιστές τραγουδούν για έναν άνθρωπο που μένει σε ένα… ηφαίστειο φυσικά! Ντυμένοι με ασημένιες, φουτουριστικές στολές Βίκινγκ και με δραματικό μακιγιάζ, οι ηθοποιοί αναπαριστούν τέλεια τις υπερβολικές συμμετοχές που βλέπουμε κατά καιρούς στην Eurovision.

To soundtrack, με όλα τα τραγούδια (που ελπίζουμε να είναι τόσο υπερβολικά όσο το Volcano Man) θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου, όπως και η ταινία. Θα περιλαμβάνει τραγούδι και από την Demi Lovato!

Δείτε το βίντεο κλιπ του “Volcano Man” εδώ και ετοιμαστείτε για την ταινία:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b