MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Queen: Η θρυλική συναυλία για τον Freddie Mercury στις οθόνες μας, για καλό σκοπό!

Τα μέλη των Queen προσφέρουν για ελεύθερο streaming την συναυλία – αφιέρωμα του 1992 στον Freddie Mercury, μέσα από το YouTube, με σκοπό να στηρίξουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Monopoli Team

Την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 21:00 και για 48 ώρες, οι φανς του συγκροτήματος Queen θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στις οθόνες τους την μεγάλη συναυλία του 1992, στην οποία συμμετείχαν θρυλικά ονόματα της μουσικής σκηνής όπως ο David Bowie, ο Robert Plant, ο George Michael, ο Axl Rose και η Liza Minnelli!

Κάθε δολάριο από την προσφορά του κόσμου που θα παρακολουθεί το stream θα αντιστοιχεί σε δωρεά 2 δολαρίων από την Google, με όλα τα χρήματα να προσφέρονται στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCats: Το θρυλικό μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber διαθέσιμο, online12.09.2018

Η συναυλία, με τίτλο “Αφιέρωμα στον Freddie Mercury για την ευαισθητοποίηση για το AIDS”, πραγματοποιήθηκε στο Wembley Arena στις 20 Απριλίου 1992, με 72.000 θεατές και κέρδη που χρησιμοποιήθηκαν για την ίδρυση του The Mercury Phoenix Trust, το οποίο έχει δωρίσει πάνω από 17 εκατομμύρια λίρες (περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια) σε 57 χώρες για την στήριξη στον συνεχιζόμενο αγώνα κατά του AIDS.

Αυτή ήταν και η τελευταία συναυλία του μπασίστα John Deacon με το συγκρότημα, ενώ αργότερα επανενώθηκε με το συγκρότημα για μια μοναδική εμφάνιση με τον κιθαρίστα Brian May, τον ντράμερ Roger Taylor και τον Elton John το 1997.

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο, τα μέλη της μπάντας, ενώ βρίσκονταν σε καραντίνα στα σπίτια τους, συνεργάστηκαν από απόσταση για να ηχογραφήσουν μια νέα εκδοχή του διαχρονικού ύμνου του συγκροτήματος «We Are the Champions», αποτίοντας φόρο τιμής σε όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο υγειονομικής περίθαλψης!

Δείτε την συναυλία εδώ:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b