MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

«Τwilight»: Το νέο βιβλίο για τη δημοφιλή τετραλογία θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι

Η συγγραφέας της τετραλογίας «Twilight», Stephenie Meyer, ανακοίνωσε πως τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει το σίκουελ της σειράς βιβλίων, με τίτλο «Midnight Sun».

Monopoli Team

Σε viral είδηση εξελίχθηκε αμέσως η συγκεκριμένη. Πρόκειται για την ανακοίνωση νέου βιβλίου στη σειρά «Twilight», από την συγγραφέα τους, Stephenie Meyer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔωρεάν e-books, ηχητικά βιβλία & online εργαστήρια για παιδιά, από τις Εκδόσεις Πατάκη12.09.2018

Συγκεκριμένα, η Meyer θα κυκλοφορήσει το πέμπτο βιβλίο της σειράς, 12 χρόνια μετά το τελευταίο («Χαραυγή»), με τίτλο «Midnight Sun», στις 4 Αυγούστου 2020, δηλαδή περίπου σε έναν μήνα.

Η Stephenie Meyer με τον Robert Pattinson και την Kristen Stewart

Η ρομαντική σειρά φαντασίας με τους εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές, θα αφηγείται ξανά την ιστορία αγάπης της Μπέλα και του βρικόλακα Έντουαρντ Κάλεν, αυτή τη φορά όμως, από την πλευρά του Έντουαρντ. Το νέο βιβλίο θα είναι 672 σελίδες, πιο…σκοτεινό από το πρώτο μυθιστόρημα και θα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το παρελθόν του Έντουαρντ, πριν γίνει βρικόλακας.

«Χαραυγή»

Το «Midnight Sun» δεν είναι εντελώς καινούργια ιδέα, καθώς το 2008 είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο χειρόγραφο με δώδεκα κεφάλαια. Μετά τη διαρροή, η Μέγιερ έκανε παύση, εγκαταλείποντας το βιβλίο και δημοσιεύοντας ως δώρο στους φαν της ένα απόσπασμα στην ιστοσελίδα της.

Όπως είπε η συγγραφέας στην εκπομπή Good Morning America, σκεφτόταν να αναβάλλει την κυκλοφορία του βιβλίου λόγω της πανδημίας, αλλά τελικά έδωσε το πράσινο φως, καθώς οι θαυμαστές της σειράς το περιμένουν εδώ και χρόνια. Και φυσικά, δημιούργησε αναμενόμενο πανικό, με την αναμενόμενη κυκλοφορία του βιβλίου. Μάλιστα, πολλοί υποστηρίζουν πως η ανακοίνωση έγινε την κατάλληλη στιγμή, αφού πριν περίπου 100 χρόνια, υποτίθεται ότι μετετράπη ο Έντουαρντ σε βρικόλακα, όταν πέθανε από ισπανική γρίπη το 1918.

Η σειρά βιβλίων γνώρισε τεράστια επιτυχία και στο σινεμά, με τις ταινίες «Twilight», όπου πρωταγωνιστούσαν η Kristen Stewart και ο Robert Pattinson.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b