MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

«Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»: Επιστρέφει στα θερινά σινεμά η ταινία του Γιάννη Οικονομίδη

Η ταινία του Γιάννη Οικονομίδη ανανεώνει το ραντεβού της με τους θεατές το καλοκαίρι στα θερινά σινεμά της Αθήνας και της επαρχίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Monopoli Team

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στην Στέγη, συνέχισε να προβάλλεται – παρά τον κίνδυνο του covid – 19 που ελλόχευε – με ατελείωτες ουρές έξω από τον κινηματογράφο Άστυ και τελικά διακόπηκε τον Μάρτιο με το ξέσπασμα της πανδημίας και την επιβολή περιοριστικών μέτρων, επιστρέφει στα θερινά σινεμά και θα παίζεται για όλο το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘερινά σινεμά: Ανοίγουν τις πόρτες τους τον Ιούνιο, αλλά…με απόσταση!12.09.2018

Η επίσημη ανακοίνωση

«O Γιάννης Οικονομίδης και οι συνεργάτες του ανυπομονούν να υποδεχθούν το κοινό της ταινίας που δεν πρόλαβε να την παρακολουθήσει τον Μάρτιο, αρχικά λόγω της κοσμοσυρροής που σημειώθηκε την πρώτη εβδομάδα προβολής της και στη συνέχεια λόγω του lockdown».

Η ταινία

Μετά τη μεγάλη θεατρική επιτυχία του έργου του «Στέλλα Κοιμήσου», ο δημιουργός των ταινιών «Σπιρτόκουτο», «Η ψυχή στο στόμα», «Μαχαιροβγάλτης» και «Το μικρό ψάρι», επανέρχεται στον «φυσικό» του χώρο, τον κινηματογράφο, με μια ταινία που συμπυκνώνει αριστοτεχνικά όλες τις αγαπημένες θεματικές του Οικονομίδη. Ήρωες σε απόγνωση, κοινωνική καταπίεση, έντονοι διάλογοι που καταλήγουν σε τσακωμούς, διαρκές φλερτ με το έγκλημα και την αυτοκαταστροφή, ερωτικά πάθη!

Η υπόθεση

Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ελλάδας η γυναίκα ενός πλούσιου επιχειρηματία τον κερατώνει με ντόπιο λαϊκό τραγουδιστή. Όταν ο πρώτος ανακαλύψει την απιστία και τους απειλήσει μέσω του κινητού του, το ζευγάρι θα το σκάσει. Όμως η γυναίκα θα κάνει το μοιραίο λάθος αρπάζοντας ένα εκατομμύριο ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του άντρα της.

Δείτε το τρέιλερ:

Την διανομή σε όλη την Ελλάδα έχει αναλάβει η TULIP Entertainment AE.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b