MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Θερινά σινεμά: Ανοίγουν τις πόρτες τους τον Ιούνιο, αλλά…με απόσταση!

Με αποστάσεις ασφαλείας θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τα θερινά σινεμά, στα μέσα Ιουνίου, σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης.

Monopoli Team

Χθες, Πέμπτη 28 Απριλίου, ανακοινώθηκαν τα μέτρα σταδιακής επανεκκίνησης της χώρας, από την περίοδο lockdown στην οποία βρίσκεται εδώ και δύο μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπιστροφή στην κανονικότητα: Αυτές είναι οι ημερομηνίες σταδιακής άρσης των μέτρων12.09.2018

Οι κινηματογράφοι θα είναι από τις τελευταίες επιχειρήσεις που θα ανοίξουν τις πόρτες τους στο κοινό, σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης, για την επιστροφή στην ομαλή κανονικότητα. Οι θερινοί κινηματογράφοι, συγκεκριμένα, βρίσκονται στο πέμπτο από τα επτά στάδια του σχεδίου και αναμένεται να επαναλειτουργήσουν στα μέσα του Ιουνίου.

Οι κλειστοί κινηματογράφοι θα αργήσουν περισσότερο να επαναλειτουργήσουν, για λόγους ασφαλείας. Δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν, επίσημα, πότε θα ανοίξουν οι κλειστοί κινηματογράφοι.

Μέτρα προστασίας

Τα πρώτα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να ληφθούν από τους ιδιοκτήτες των θερινών κινηματογράφων, αφορούν την ελάχιστη απόσταση μεταξύ των σειρών καθισμάτων που ορίζεται στο 1,5 μέτρο και τον ορισμό της μέγιστης επιτρεπόμενης πληρότητας που δεν πρέπει να ξεπερνά το 60% της συνολικής. Αργότερα, θα προστεθεί και μια συμπληρωματική οδηγία για τα καθίσματα που βρίσκονται στην ίδια σειρά, όπου ενδεχομένως να δοκιμαστεί η λογική της σκακιέρας, που συζητείται και στις υπόλοιπες χώρες.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b