MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΘΈΣΕΙΣ

Η Bernier-Eliades Gallery ανοίγει ξανά τις πόρτες της για το κοινό

Η Bernier-Eliades Gallery ανοίγει ξανά τις πόρτες της για το κοινό, που θα μπορεί να παρακολουθήσει την ομαδική έκθεση “Works on Paper 1972-2020” τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας.

Works on paper 1972 – 2020: Ομαδική έκθεση στην γκαλερί Bernier-Eliades
Monopoli Team

Η γκαλερί Bernier/Eliades, καθώς και η ομαδική έκθεση “Works on Paper 1972-2020”ανοίγουν και πάλι για το κοινό, την Τρίτη 12 Μαϊου 2020.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα, πάνω σε χαρτί, παλαιών και νέων καλλιτεχνών που έχουν συνεργαστεί με την γκαλερί από το 1972 έως και σήμερα.

Works on paper 1972 – 2020: Ομαδική έκθεση στην γκαλερί Bernier-Eliades

Works on paper 1972 – 2020: Ομαδική έκθεση στην γκαλερί Bernier-Eliades

Συμμετέχουν: Aλέξης Aκριθάκης, Stephen Antonakos, Delia Brown, Michael Buthe, Paolo Colombo, Διονύσης Kαβαλλιεράτος, Γιάννης Kουνέλλης, William Kentridge, Richard Long, Valérie Mannaerts, Brice Marden, Marisa Merz, Mario Merz, Annette Messager, Juan Muñoz, Nίκος Ναυρίδης, Tony Oursler, Raymond Pettibon, Jon Pylypchuk, Daniel Richter, Jim Shaw, Χριστιάνα Σούλου, Aλέξανδρος Tζάννης, Kara Walker, Lawrence Weiner, Sue Williams, Robert Wilson, Gilberto Zorio.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής, ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών που θα επιτρέπεται να επισκεφτούν παράλληλα την έκθεση περιορίζεται στους πέντε.

Συνιστάται η χρήση προστατευτικής μάσκας, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία και η προστασία των υπόλοιπων επισκεπτών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας της γκαλερί είναι οι εξής: Τρίτη-Παρασκευή: 12:00 – 18:00 | Σάββατο: 12:00-16:00

Γκαλερί Bernier – Eliades, Επταχάλκου 11, Θησείο

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b