MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚEEP CALM

Keep Calm#10: Έλληνες youtubers και καραντίνα

Τα βίντεο που ανέβασαν διάσημοι Έλληνες youtubers, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου, η Mάρα Σαμαρτζή και η Μαντώ Γαστεράτου, για να δείξουν την καθημερινότητά τους στην καραντίνα.

author-image Ευθυμία Πουλάδη

Το ελληνικό YouTube θριάμβευσε εν μέσω καραντίνας και social distancing, καθώς πολλοί επέλεξαν να κλείσουν την τηλεόραση τους που προβάλλει συνεχώς δυσάρεστες ειδήσεις. Έτσι, πολλοί έβλεπαν άλλους Έλληνες συμπολίτες μας, που ασχολούνται επαγγελματικά με το YouTube, να μας μιλούν για το πως αντιμετωπίζουν αυτοί όλα όσα που γίνονται. Κλεισμένοι στο σπίτι, βιντεοσκοπούν τις νέες τους ασχολίες, τη νέα τους ρουτίνα, ή φτιάχνουν αστεία σκετσάκια, με θέμα τον κορονοϊό. Απολαύστε τα.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η γνωστή παρουσιάστρια και μετέπειτα youtuber, Σίσσυ Χρηστίδου, βιντεοσκοπεί και περιγράφει αναλυτικά μια επίσκεψή της στο σούπερ-μάρκετ, εν μέσω εποχής κορονοϊού. Επίσης, μιλάει για τα βήματα που ακολουθεί ώστε να προστατεύσει την υγεία της και των παιδιών της στο σπίτι. Το βίντεο ανέβηκε στη πλατφόρμα, στις 3 Απριλίου 2020.

Μαντώ Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μοντέλο και παρουσιάστρια, ενώ τελευταία ασχολείται και με το YouTube. Πρόσφατα έγινε μητέρα για πρώτη φορά, και μας δείχνει σε vlog την νέα της καθημερινότητα στο σπίτι, με ένα μωρό, στην εποχή του κορονοϊού. Το βίντεο ανέβηκε στις 10 Απριλίου 2020.

Mαρίλια Σκαρογιάννη

H youtuber Μαρίλια Σκαρογιάννη, ή αλλιώς, Marillia’s Choice, που ασχολείται κυρίως με θέματα ομορφιάς, έκανε συχνά vlog για το πως περνάει κλεισμένη στο σπίτι, εν μέσω καραντίνας. Σε αυτό το βίντεο παρουσιάζει ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη όταν έπρεπε να βγει από το σπίτι για μια δουλειά. Ανέβηκε στις 11 Απριλίου 2020.

Κλαίρη Δημοπούλου

Η make-up artist Kλαίρη Δημοπούλου, έφτιαξε ένα χαλαρωτικό βίντεο από την ρουτίνα της στο Λονδίνο, όπου ζει και εργάζεται. Παράλληλα, δίνει συμβουλές και ιδέες για ουσιαστική αυτοφροντίδα, όπως λέει, στην περίοδο της καραντίνας. Το βίντεο ανέβηκε στις 12 Απριλίου 2020.

Gina

Η youtuber Gina, ανέβαζε πολύ συχνά vlog για το πως περνάει την καραντίνα της. Σε αυτό το βίντεο κάνει γυμναστική, μιλά για τα επαγγελματικά της σχέδια, μαγειρεύει και δείχνει πως περιποιείται τον εαυτό της για να νιώσει καλύτερα. Το βίντεο ανέβηκε στις 4 Απριλίου 2020.

Μάρα Σαμαρτζή

Σε αυτό το ιδιαίτερο βίντεο, η Μάρα Σαμαρτζή, βιντεοσκοπεί με την προσωπική της σκηνοθετική ματιά, αφού έχει σπουδάσει σκηνοθεσία, την πρωινή και βραδινή ρουτίνα της στο σπίτι. Το βίντεο ανέβηκε στις 5 Απριλίου 2020.

Βlack Velour

H nail artist και youtuber Σοφία, ή αλλιώς, Black Velour, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της, μόνη της από το σπίτι και μας δείχνει το αποτέλεσμα. Το βίντεο ανέβηκε στις 5 Απριλίου 2020.

Εβελίνα Νικόλιζα

Η Εβελίνα Νικόλιζα είναι τραγουδίστρια και youtuber, και ανέβαζε καθημερινά vlogs από την καραντίνα με τον αγαπημένο της. Σε αυτό το βίντεο, παρακολουθούμε την προσπάθειά τους να βάψουν τη μπανιέρα του σπιτιού τους. Ανέβηκε στις 25 Απριλίου 2020.

Jeremy

Ο κωμικός Jeremy ανέβασε στις 28 Απριλίου ένα χιουμοριστικό σκετσάκι για το πως είναι η συγκατοίκηση με δυο άτομα, την εποχή της καραντίνας.

ΒeautyLeaks by Jul

H Γιούλη είναι beauty vlogger, δηλαδή ειδικός σε θέματα ομορφιάς και περιποίησης. Σε αυτό το μεγάλης διάρκειας βίντεο, μιλάει για τις αγορές που έκανε εν μέσω καραντίνας, για τις σειρές που είδε στη τηλεόραση, για τα κανάλια που παρακολούθησε στο ΥοuTube, και για άλλα πολλά θέματα. Το βίντεο ανέβηκε στις 3 Μαΐου 2020.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b