MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
DIY

5 ιδέες για το πιο πρωτότυπο μαγιάτικο στεφάνι – χωρίς λουλούδια!

Αντί για το κλασικό στεφάνι με τα λουλούδια, μήπως φέτος να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε κάτι πιο δημιουργικό και πρωτότυπο;

Monopoli Team

Αυτή την Πρωτομαγιά που #μένουμε_σπίτι θα έχουμε και την ευκαιρία να χαρούμε περισσότερο το στεφάνι που οι ίδιοι θα έχουμε φτιάξει με υλικά που εύκολα μπορούμε να βρούμε στο σπίτι!

Παρακάτω θα δείτε 5 ξεχωριστές ιδέες για τα πιο πρωτότυπα diy στεφάνια!

1. Στεφάνι από χαρτοπετσέτες

Ένα πολύ πρωτότυπο στεφάνι, που μπορείτε να φτιάξετε πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα με πολύ απλά υλικά: κόλλα, χαρτοπετσέτες με το σχέδιο που σας αρέσει, κλαδιά ή σύρμα για να δημιουργήσετε τον σκελετό από το στεφάνι σας και…έτοιμο!
Δείτε αναλυτικά τα βήματα εδώ.

2. Στεφάνι από ρετάλια υφασμάτων

Άλλη μια ξεχωριστή ιδέα για ένα πρωτότυπο μαγιάτικο στεφάνι είναι να πάρετε κομμάτια από υφάσματα που δεν χρειάζεστε και πάνω στον κυκλικό σκελετό που θα έχετε δημιουργήσει πρώτα με σύρμα ή κλαδιά, να τα δέσετε ή να τα κολλήσετε δημιουργώντας διάφορα σχέδια. Κάτι παρόμοιο μπορείτε να φτιάξετε χρησιμοποιώντας ακόμα και χαρτί εφημερίδας ή περιοδικών!

3. Στεφάνι από μπαλόνια

Με μερικά μπαλόνια, συνδετήρες και την κλασική βάση για τον σκελετό του στεφανιού, μπορείτε να δημιουργήσετε το πιο πολύχρωμο και πρωτότυπο στεφάνι από μπαλόνια! Δείτε ένα βίντεο με αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να το πετύχετε!

4. Στεφάνι από σελίδες βιβλίων

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι μερικές σελίδες από βιβλία, κόλλα και χαρτοταινία. Δεν θα χρειαστείτε καν έξτρα σκελετό καθώς το στεφάνι θα δημιουργηθεί από τις ίδιες τις σελίδες. Θα χρειαστεί μόνο να τις κάνετε ρολά, να τις κολλήσετε μεταξύ τους και έτοιμο το στεφάνι σας! Δείτε εδώ τα βήματα.

5. Στεφάνι από φίλτρα για καφέ

Και για τους πιο προχωρημένους στο diy, έχουμε μια πολύ ωραία και ξεχωριστή ιδέα για να δημιουργήσετε το φετινό σας στεφάνι από τα φίλτρα του καφέ, τα οποία μπορείτε να τα βάψετε σε διάφορα χρώματα και τα δέσετε όλα μαζί γύρω από τον σκελετό σας, ή να τα αφήσετε στο χρώμα που ήδη έχουν, για ένα αποτέλεσμα μιας πιο vintage αισθητικής! Πάρτε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να το φτιάξετε, από εδώ.

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b