MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Ejekt Festival: Ακυρώνεται το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ λόγω κορονοϊού

Το πολυαναμενόμενο Ejekt Festival, που θα φιλοξενούσε τους θρυλικούς Red Hot Chili Peppers, αποτελεί την πρώτη μεγάλη συναυλιακή διοργάνωση που ακυρώνεται επισήμως λόγω του κορονοϊού.

Οι Red Hot Chilli Peppers ήταν οι headliners του Ejekt Festival
Monopoli Team

Είναι επίσημο: Το πολυαναμενόμενο Ejekt Festival δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να πραγματοποιηθούν οι συναυλίες των Red Hot Chili Peppers και των Foals -από τα πιο “δυνατά” line-ups που είχαμε δει τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το φεστιβάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEJEKT Festival 2020 Day 1: Με τους Red Hot Chilli Peppers οι The Hives και οι Nothing But Thieves για πρώτη φορά στην Ελλάδα12.09.2018

Στις αρχές Μαρτίου, οι διοργανωτές του Ejekt Festival μέσω του λογαριασμού τους είχαν ανακοίνωσει πως και οι δύο ημέρες του φεστιβάλ θα λάμβαναν κανονικά χώρα, μιας και η εμφάνιση του ιού στη χώρα μας ήταν ακόμα στην αρχή. Φαίνεται, όμως, ότι τα νέα δεδομένα στο “μέτωπο” του κορονοϊού ανάγκασαν τους υπεύθυνους του Ejekt να αναθεωρήσουν και να ακυρώσουν τελικά το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, που είχε ενθουσιάσει χιλιάδες Έλληνες θαυμαστές των ροκ συγκροτημάτων.

Σε σχετική ανακοίνωση για την ακύρωση του Φεστιβάλ, οι διοργανωτές του Ejekt ανέφεραν: “Μετά από εβδομάδες εξέτασης όλων των πιθανών επιλογών, είναι πια ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Αυτός ο ιός δεν πρόκειται να εξαφανιστεί σύντομα. Η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων (κοινό, συγκροτήματα, συνεργάτες, προσωπικό του φεστιβάλ) είναι η βασική μας προτεραιότητα, οπότε δεν γίνεται να προχωρήσουμε με το Ejekt Festival 2020.”

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

Οι Red Hot Chilli Peppers μαζί με τους The Hives και τους Nothing But Thieves θα άνοιγαν το Ejekt Festival 2020 την Παρασκευή 5 Ιουνίου. Οι Foals του “δικού μας” Yannis Phillipakis θα ήταν οι headliners της Day 2 του EJEKT Festival 2020, στις 13 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b