MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΉ

Rinascerο, Rinascerai: Βοηθήστε το νοσοκομείο του Μπέργκαμο στη μάχη του με τον κορονοϊό, με ένα μόνο κλικ!

Μια συγκινητική πρωτοβουλία δύο διάσημων Ιταλών μουσικών, που αποφάσισαν να βοηθήσουν το νοσοκομείο του Μπέργκαμο με τον καλύτερο τρόπο που ξέρουν.

Απόσπασμα από το βίντεο του τραγουδιού
Monopoli Team

Ο Roby Facchinetti και ο Stefano D’orazio, μέλη του διάσημου ιταλικού συγκροτήματος των 70s, Pooh, αποφάσισαν να βοηθήσουν την πόλη τους, όπως ξέρουν καλύτερα: Με ένα άκρως συγκινητικό τραγούδι, με τίτλο “Rinascerò, Rinascerai.” Οι δύο μουσικοί έδωσαν τα πνευματικά δικαιώματα και όλα τα έσοδα του τραγουδιού στο νοσοκομείο του Μπέργκαμο. Κάθε κλικ, λοιπόν, στο βίντεο αυτό είναι μια δωρεά, μία βοήθεια στον αγώνα του νοσηλευτικού προσωπικού στο Μπέργκαμο, όπου μόνο χτες 800 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

“Θα γεννηθώ ξανά, θα γεννηθείς ξανά”

Αφορμή για το συγκινητικό αυτό τραγούδι, με τίτλο “Rinascerò, Rinascerai,” που σημαίνει “θα αναγγενηθώ, θα αναγεννηθείς” αποτέλεσαν οι τραγικές εικόνες που έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες στην Ιταλία, η οποία παλεύει εδώ και εβδομάδες με τον κορονοϊό. Έτσι, οι δύο μουσικοί αποφάσισαν να γράψουν ένα τραγούδι, που θα φέρει την ελπίδα στην πόλη τους, το Μπέργκαμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Όλα θα πάνε καλά!»: Το μήνυμα της ελπίδας που γίνεται viral στην Ιταλία12.09.2018

“Όλοι πρέπει να βοηθήσουν όπως μπορούν” δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής. “Eγώ ξέρω να γράφω τραγούδια, οπότε αποφάσισα να βοηθήσω με αυτό τον τρόπο”. Πράγματι, μέσα σε 4 μόλις ημέρες το βίντεο του Facchinetti έχει εκατομμύρια προβολές, οι οποίες αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Όλα τα έσοδα από το τραγούδι αυτό θα δοθούν στο Νοσοκομείο Πάπα Τζιοβάννι στο Μπέργκαμο, έτσι ώστε να αγοράσει εξοπλισμό. Παράλληλα, οι μουσικοί καλούν όποιον μπορεί να πραγματοποιήσει μια δωρεά, να το κάνει στον λογαριασμό αυτό: IBAN: IT75Z05696111000000008001X73

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b