MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Ποιες εκδηλώσεις ακυρώνονται (updated);

Αυτές είναι οι εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών που έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί μέχρι στιγμής.

Monopoli Team

Αυτές είναι οι παραστάσεις του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών που έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί μέχρι στιγμής λόγω του κορονοϊού. Η λίστα θα ανανεώνεται με κάθε νέα ακύρωση.

Η Ωραία Κοιμωμένη από το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας της Οδησσού

Λόγω της οδηγίας των εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για αναστολή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν πάνω από 1000 άτομα, οι παραστάσεις του Μπαλέτου της Εθνικής όπερας της Οδησσού με την Ωραία Κοιμωμένη που ήταν προγραμματισμένες για 3-5 Απριλίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, δεν θα πραγματοποιηθούν. Η επιστροφή των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 12 Μαρτίου έως τέλος Μαρτίου κατά τις ώρες λειτουργίας των ταμείων του Μεγάρου.

John Psathas: No Man’s Land

Η προγραμματισμένη για τις 14 Μαρτίου παρουσίαση του έργου «No Man’s Land» του John Psathas (Γιάννη Ψαθά) στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής αναβάλλεται. H νέα ημερομηνία παρουσίασης θα ανακοινωθεί.

Η συναυλία της Ορχήστρας της Ραδιοφωνίας της Φραγκφούρτης

Σε συμμόρφωση με την απόφαση και τις οδηγίες της Πολιτείας, η συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας της Ραδιοφωνίας της Φραγκφούρτης, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την 21 Μαρτίου 2020, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, ακυρώνεται.

Οι λύρες της στεριάς και της θάλασσας στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Η εκδήλωση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκη στις 18 Μαρτίου με τίτλο “Οι λύρες της στεριάς και της θάλασσας. Μια δοξαριά Ελλάδα,” μια µουσική παράσταση αφιερωµένη στις πολλές και διαφορετικές παραδόσεις της λύρας, στις διαφορετικές περιοχές του Ελληνισµού, µε αυθεντικούς λαϊκούς οργανοπαίκτες και χορευτικές οµάδες μεταφέρεται στις 24 Μαΐου 2020.

Επίσης ακυρώνονται οι εξής εκδηλώσεις:
  • Η παιδική εκδήλωση Αφιέρωμα στην Αρχαία Λύρα στις 15 Μαρτίου 2020
  • Ήρωες ΙΙ – Κρατική Ορχήστρα Αθηνών & Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας – 24 Μαρτίου
  • Η συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη στις 31 Μαρτίου 2020, στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b