MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο ιδανικός κόσμος -με τον κορονοϊό- είναι εδώ!

Το ιδανικό σενάριο: Κλείνει από αύριο ο Κυριάκος τα σχολεία όλα, τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα και βλέπουμε. Επειδή οι γονείς δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά, παίρνουν (τουλάχιστον ο ένας) άδεια τηλεεργασίας από το σπίτι. Επειδή ο ιός επεκτείνεται ακόμη, υιοθετείται τηλεεργασία για όλους.

Monopoli Team

Φεύγουμε για τα χωριά, τα νησιά, τα βουνά. Τηλεεργαζόμαστε από εκεί. Επειδή τα γραφεία είναι άδεια λόγω τηλεεργασίας, περιορίζεται ο συνωστισμός στα γραφεία και στα μέσα μεταφοράς άρα αντιμετωπίζεται καλύτερα ο κορονοιός.

Τα άδεια γραφεία είναι άχρηστα, άρα τα ξενοικιάζουμε. Επειδή μειώνεται το κόστος της επιχείρησης από το ξενοίκιασμα των γραφείων αυξάνεται η κερδοφορία της. Καθώς εκπαιδεύονται όλοι στην τηλεεργασία, αντιλαμβάνονται και οι εργοδότες οτι τσάμπα έχουν τόσο κόστος για γραφεία κλπ και περιορίζεται ο χαμένος χώρος των γραφείων με τις επιχειρήσεις να μετακομίζουν σε μικρότερα με τα απολύτως αναγκαία τετραγωνικά.

Αντιλαμβάνονται επίσης οτι τσάμπα κουβαλάνε τους εργαζόμενους στο γραφείο αφού μια χαρά βγαίνει η δουλειά από το σπίτι και σταματάνε τα άσκοπα πήγαινε – έλα και οι ώρες αιχμής που αφενός κοστίζουν χρόνο και χρήμα αφετέρου μολύνουν το περιβάλλον και λερώνουν την πόλη.

Διαβάστε περισσότερα στο Penna.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b