MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΝΤΙ-VALENTINE'S

Είστε single ή χωρισμένοι; 8 προτάσεις για να γιορτάσετε αλλιώς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Anti-Valentine’s πάρτι, speed dating events και εκδηλώσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Γιατί και οι singles έχουν ψυχή!

Photo by Marah Bashir on Unsplash
author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι μόνο για τους ερωτευμένα ζευγαράκια, έρωτες και λουλούδια. Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου -την περιβόητη αυτή ημέρα που οι single τρέμουμε- η πόλη σφύζει από “αντι-βαλεντίνικα” πάρτι, speed dating εκδηλώσεις και άλλες πολλές επιλογές για όσους δεν είναι ερωτευμένοι.

Αν λοιπόν είστε χωρισμένοι ή single, τότε ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω event, πάρ’τε την παρέα σας και ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο Άγιο Βαλεντίνο!

Let’s be late! Let’s be kissed! στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου-Speed Dating Event

Let’s be late! Let’s be kissed! στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Φέτος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μόλις η μέρα γίνει νύχτα, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων ανεβάζει παλμούς! Οπλίσου με την καλύτερη εκδοχή της προσωπικότητάς σου και ετοιμάσου για ένα ανατρεπτικό speed dating session, σε συνεργασία με την Speed dating for all! Οι κανόνες είναι απλοί: 5 λεπτά, 20 παρτενέρ, ένα κουδούνι κι αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο –πού ξέρεις;- μπορεί στο τέλος της βραδιάς να φύγεις in a relationship. Από τις 21.00, λοιπόν, ραντεβού στο Παρατηρητήριο του ΒΜΦ.
Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, Πειραιώς 100, Γκάζι / Είσοδος: 5 ευρώ

Πάρτυ Χωρισμένων ATH στην Αρχιτεκτονική

Πάρτυ Χωρισμένων ATH στην Αρχιτεκτονική

Έχεις βαρεθεί να βλέπεις ερωτευμένα ζευγαράκια στον δρόμο; Έχεις κουραστεί να σε παρατάει ο/η φίλος/η σου για να βγει με την/τον αγαπημένη/ο του/της; Νιώθεις τύψεις που θα είσαι μόνος/η την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Σε καταλαβαίνουμε ή καλύτερα σε νοιώθουμε! Η Αρχιτεκτονική Μουσική Σκηνή και η Mad Dreams/Events & Parties ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να διοργανώσουν το Φοιτητικό ‘Πάρτυ Χωρισμένων‘ την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στην καθιερωμένη αγαπησιάρικη μέρα των ζευγαριών. Στην είσοδο θα δοθούν βραχιολάκια ανάλογα με το Status που θα επιλέξετε: Πράσινο βραχιόλι αν είσαι Ελεύθερος – Χωρισμένος, Κόκκινιο Βραχιόλι αν είσαι Δεσμευμένος, άλλο χρώμα : Σε περίπλοκη κατάσταση.
Αρχιτεκτονική Μουσική Σκηνή, Πειραιώς 116, Γκάζι / Είσοδος: 4 ευρώ

GLOW DATE Valentine’s Day Edition at EKEI

Αυτή η Παρασκευή είναι η μέρα των ερωτευμένων! Το χεις βρει; Έλα να το γιορτάσεις στο ΕΚΕΙ. Δεν είναι σίγουρο ότι το χεις βρει; Έλα και βάλε κίτρινο βραχιόλι να δεις αν θα ζηλέψει. Δεν το χεις βρει; Βάλε το μπλε βραχιόλι και ψάξου (ή και όχι)! Διάλεξε mood και ετοιμάσου να παρτάρεις με τα καλύτερα Party Anthems σε ένα πολύχρωμο date που κανείς δε ξέρει που θα καταλήξει! Στην είσοδο θα μπορείς να πάρεις ένα glowstick το οποίο θα δηλώνει σε τι φάση βρίσκεσαι. Στα decks θα βρίσκονται οι DJ Kris Riot, DEMAR, Hardpan και Dezmos για hip-hop, r&b, rap, party anthems μέχρι το πρωί.
ΕΚΕΙ, Λέκκα 23-25, Αθήνα / Είσοδος: 8 ευρώ με ποτό ή μπύρα και glowstick

Valentine’s (NOT) Party στο TRES

Το TRES και το LEVEL UP Athens σας προσκαλούν σε ένα πάρτι που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι είναι η ημέρα των ερωτευμένων! Το Level Up ειδικό στα hot πάρτι (όλοι θυμόμαστε το περσινό Ermou Block Party)  και το TRES αγαπημένο στέκι των Αθηναίων, σας υπόσχονται ένα αξέχαστο βράδυ με Anti-Valentine’s Day διάθεση.
Tres, Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα

Anti Valentine’s Techno στο It AT

Πιστεύεις ότι θα ξενερώσεις τη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είτε αν είσαι σε σχέση, είτε αν είσαι single?  Μην ανησυχείς το It AT διοργανώνει ένα techno party για όλους εσάς που θέλετε να το ρίξετε έξω στις 14 Φλεβάρη! Γι’ αυτό, πηγαίνετε στο υπόγειο (Deep Stage) του καινούργιου It AT στο κέντρο της Αθήνας για να παρτάρετε μόνο με 3 ευρώ όλο το βράδυ.
It AT, Σολωμού 30 & Μπότσαρη 9, Αθήνα / Είσοδος: 3 ευρώ 

“Σιγά Μη Κάτσω Να Σκάσω” στο Tamarind

Το αγαπημένο μας ταϋλανδέζικο της πόλης, το Tamarind στην πλατεία Αυδή, διοργανώνει ένα event με ειδικό μενού για όλους όσους θέλουν να ξεχάσουν ότι η Παρασκευή είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το μενού θα περιλαμβάνει διάφορες λιχουδιές της ταϋλανδέζικης κουζίνας, καθώς και welcome drink και επιδόρπιο, με 27 ευρώ το άτομο. Δεν θα φάμε μόνο όμως! Η νύχτα θα επιφυλάσσε και ..καραόκε για τους πιο τολμηρούς. Σιγά μην κάτσουμε να σκάσουμε!
Tamarind, Κεραμεικού 51, Μεταξουργείο

Anti-Valentine’s Lights Out Party στο Gazi View

Το καθιερωμένο πάρτι του Gazi View έρχεται με ..Anti-Valentine’s διάθεση για μία αισθησιακή βραδιά σε ρυθμό bachata. “Μια διαμαρτυρία για τον αντισυμβατικό έρωτα” με ειδικούς guests και πολλές εκπλήξεις! Οι τιμές και οι υπόλοιπες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Gazi View, Ιάκχου 22, Γκάζι

10′ Blind Date στο LoopHole

Ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι είναι την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, όπως ξέρουμε πως κάποιοι από εμάς περιμένουμε αυτήν τη μέρα πώς και πως, ενώ άλλοι πάλι, δε θέλουμε να έχουμε καμία σχέση! Το Λούπχoουλ σχεδίασε για αυτήν τη μέρα κάτι ιδιαίτερο, κάτι παιχνιδιάρικο, κάτι που αξίζει τον κόπο, και σίγουρα, αν μη τι άλλο, θα περάσουμε όλοι καλά! Κάθε 10 λεπτά θα πραγματοποιείται Blind date ζευγαριών, με κλήρωση ονομάτων, μέχρι να μην αντέχετε άλλο, μέχρι να βρείτε το ταίρι της βραδιάς σας! Φέρτε τους φίλους και τις φίλες σας, για να υπάρχει ποικιλία, και το Loophole θα φροντίσει να σας μείνει η βραδιά αξέχαστη!Η LIDIA P. στα decks, με ιδιαίτερες ροκιές, να μας κρατάει στη βράση! Να είστε εκεί στις 21:30.
Loophole, Αγ. Γεωργίου 19, Χαλάνδρι

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b