MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Nέο vegan μενού στο εστιατόριο Βυζαντινό, του Hilton Athens

Χωρίς κρέας ή ζωικά προϊόντα, αλλά με όλη τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε για ένα ελαφρύ και υγιεινό lunch break, τα νέα vegan πιάτα του Βυζαντινού θα σας ενθουσιάσουν.

Monopoli Team

Ένα εστιατόριο διαχρονικής αξίας

Το εστιατόριο Βυζαντινό του Hilton Αθηνών είναι κομμάτι της ιστορίας αυτής της πόλης. Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, το 1963, καθιερώθηκε ως σημείο συνάντησης μεγάλων προσωπικοτήτων. Σήμερα, κατέχει σημαντική θέση στο γαστρονομικό χάρτη της πόλης και ξεχωρίζει με τις γνήσιες μεσογειακές γεύσεις και το κομψό περιβάλλον του.

Το Βυζαντινό αποτελεί ιδανικό τόπο συνάντησης για ένα πλούσιο πρωινό, για μεσημεριανό γεύμα ή για δείπνο ενώ διαθέτει πολλές επιλογές σε vegan πιάτα. Τις Κυριακές προσφέρει έναν πλούσιο μπουφέ για όλη την οικογένεια και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να παίζουν τα παιδιά με την επίβλεψη ειδικού προσωπικού.

Το vegan menu

Σούπα σελινόριζας με κουρκουμά και ψητά φουντούκια, ταρτάρ παντζαριού με πλιγούρι, καπνιστό πράσινο μήλο, ραπανάκι και φύλλα νεροκάρδαμου, νουντλς ρυζιού με λαχανικά και σος κάρι, Χορτοφαγικός  μουσακάς, λουκουμάδες  με σιρόπι σφενδάμου, καρύδια και κανέλλα, είναι μόνο μερικές από τις vegan προτάσεις  που μπορείτε να απολαύσετε στο all-time classic εστιατορίο του Hilton Αθηνών.

Τα πιάτα

Σαλάτα ρόκα με φρούτα τα δάσους

Νουντλς ρυζιού με λαχανικά

Ταρτάρ παντζαριού με πλιγούρι, καπνιστό πράσινο μήλο, ραπανάκι

Σούπα σελινόριζας με κουρκουμά

Χορτοφαγικός μουσακάς

Burger από ρεβίθια

Κρεμ καραμελέ εσπρέσσο με φιστίκι

Λουκουμάδες με σιρόπι σφενδάμου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βυζαντινό, Hilton Αθηνών
Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα
Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210 7281 400

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b