MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Οι καλύτερες θεατρικές παραστάσεις για τις γιορτές με προσκλήσεις από το Monopoli.gr

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα του Monopoli.gr είναι θεατρικά. Για τις ημέρες των γιορτών εξασφαλίσαμε για τους αναγνώστες μας προσκλήσεις και δωρεάν εισιτήρια για τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις της χρονιάς!

Η Μαρία Ναυπλιώτου στο Master Class στο θέατρο Δημήτρης Χορν
Monopoli Team

Συγκλονιστικοί Μονόλογοι

«Η Γυναίκα της Πάτρας» στο θέατρο Πόλη

Τον σπαρακτικό μονόλογο του Γιώργου Χρονά επιμελείται σκηνοθετικά η Λένα Κιτσοπούλου. Ο παραληρηματικός μονόλογος μιας παθιασμένης, πονεμένης πόρνης, που εξομολογείται τη ζωή της και μιλά ανοιχτά χωρίς φόβο για τον πόνο, τη βία, την ηδονή, την αγάπη, τον έρωτα. Πρωταγωνιστεί η Ελένη Κοκκίδου.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Το Φινιστρίνι» στο Θέατρο Από Μηχανής

Τον θεατρικό μονόλογο του Βασίλη Ρίσβα σκηνοθετεί ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ένα έργο- καταγραφή των νευρώσεων και της αυτοαπομόνωσης του σύγχρονου ανθρώπου. Το παράθυρο που κλείνουμε και σφραγίζουμε για να μην βλέπουμε και να μην ακούμε τι γίνεται έξω απ’ το «κελί» μας, γιατί αδυνατούμε να διαχειριστούμε τους φόβους, τις ανασφάλειες, την κατάθλιψη και την ανικανότητά μας να επικοινωνήσουμε με τους άλλους. Πρωταγωνιστεί ο Αντίνοος Αλμπάνης.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Το Κιβώτιο» στο Studio Μαυρομιχάλη

Τον θεατρικό μονόλογο βασισμένο στο μοναδικό μυθιστόρημα του Άρη Αλεξάνδρου, που έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα σημαντικότερα κείμενα της Νεοελληνικής λογοτεχνίας, σκηνοθετεί ο Φώτης Μακρής. Το μυθιστόρημα έχει ερμηνευτεί σαν αλληγορία για τον εμφύλιο, ως καταγγελία των κάθε είδους εξουσιών και ιερατείων αλλά και ως ένα σχόλιο στον δυτικό πολιτισμό. Πρωταγωνιστεί ο Φώτης Μακρής.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Άρης» στο Cartel

Για 3η σεζόν παρουσιάζεται με επιτυχία το έργο της  Σοφίας Αδαμίδου που αναφέρεται στις τελευταίες φάσεις της ζωής του Άρη Βελουχιώτη, μιας ηρωικής φυσιογνωμίας του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα και του ΕΛΑΣ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Μπισμίκης οδηγώντας τον ηθοποιό Τάσο Σωτηράκη σε μια φλεγόμενη ερμηνεία.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Η πόρνη από πάνω» στο θέατρο Coronet

Το έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη σκηνοθετεί ο Σταμάτης Πατρώνης με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Διδασκάλου. Η Ερατώ – η νοικοκυρά από κάτω – μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα, ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε, η ζωή της αλλάζει με ένα μαγικό τρόπο.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Το Υπέροχό μου Διαζύγιο» στο Θέατρο Μικρό Χορν

Το έργο της Ιρλανδής Geraldine Aron σκηνοθετεί ο Κοραής Δαμάτης. Όλες τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις αποφάσεις, και τις καινούργιες εμπειρίες μιας γυναίκας που βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ζωής της… στο αναπάντεχο διαζύγιο! Πρωταγωνιστεί η Φαίδρα Δούκα.
Κερδίστε Προσκλήσεις

Περισσότερες Προσκλήσεις εδώ!

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b