MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Οι καλύτερες θεατρικές παραστάσεις για τις γιορτές με προσκλήσεις από το Monopoli.gr

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα του Monopoli.gr είναι θεατρικά. Για τις ημέρες των γιορτών εξασφαλίσαμε για τους αναγνώστες μας προσκλήσεις και δωρεάν εισιτήρια για τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις της χρονιάς!

Η Μαρία Ναυπλιώτου στο Master Class στο θέατρο Δημήτρης Χορν
Monopoli Team

Μεγάλες παραγωγές

«Chicago» στο Θέατρο Ολύμπια- Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας


Το παγκοσμίου φήμης έργο των Τζον Κάντερ, Φρεντ Εμπ και Μπομπ Φόσι ανεβαίνει στο «Θέατρο Ολύμπια» (πρώην Λυρική Σκηνή) με ένα δυνατό cast ηθοποιών σε μια υπερπαραγωγή με 34 συντελεστές επί σκηνής και σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Το Chicago πραγματεύεται τον κυνισμό των media και τις αδικίες του δικονομικού συστήματος ενώ βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν τη δεκαετία του 1920. Η σκηνοθεσία και οι πρωτοποριακές χορογραφίες του Bob Fosse έμειναν στην ιστορία. Στην ελληνική παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Νάντια Μπουλέ, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Αιμιλιανός Σταματάκης, Αργύρης Πανταζάρας, Μίνως Θεοχάρης, Γιάννης Ποιμενίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Hairspray» στο θέατρο Ακροπόλ

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ “Hairspray”, που έχει διακριθεί παγκοσμίως παρουσιάζεται και στην Αθήνα σε συνεργασία με την Music Theatre International σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλου. Μια παράσταση-έμπνευση ενάντια στις διακρίσεις κάθε είδους που προβάλλει, μέσω της δύναμης της μουσικής, την ελευθερία της έκφρασης και το ομαδικό πνεύμα που νικάει κάθε προκατάληψη! Ένα αληθινό πάρτυ με υπέροχα τραγούδια και χορογραφίες σε μια υπερπαραγωγή με 30 ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές και ζωντανή ορχήστρα. Πρωταγωνιστούν οι: Μάρκος Σεφερλής, Κώστας Κόκλας, Ντορέττα Παπαδημητρίου Παναγιώτης Πετράκης, Ησαϊας Ματιάμπα κ.α.
Κερδίστε Προσκλήσεις

 «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Το σίκουελ της επιτυχημένης παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη» ακολουθεί τα βήματα των ηρώων που επέζησαν της Μικρασιατικής καταστροφής και προσπαθούν να ξαναστήσουν τη ζωή τους στη νέα τους πατρίδα, τη Θεσσαλονίκη. Η Μιμή Ντενίση, μετρ των εντυπωσιακών παραγωγών, υπογράφει το κείμενο και τη σκηνοθεσία και επιτυγχάνει ένα ακόμα θεατρικό blockbuster που παράλληλα με τη μυθοπλασία φωτίζει σημαντικά γνωστά ιστορικά γεγονότα της Ελλάδα του Μεσοπολέμου.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Ωνάσης. Τα θέλω όλα» στο Παλλάς

Ο Σταμάτης Φασουλής σκηνοθετεί το πρώτο θεατρικό έργο που γράφτηκε για τη ζωή και το έργο του θρυλικού Έλληνα μεγιστάνα, παρουσιάζοντας μια εντυπωσιακή παραγωγή. Ο ίδιος κρατά τον ομώνυμο ρόλο ενώ τις γυναίκες της ζωής του Ωνάση ερμηνεύουν οι: Δήμητρα Ματσούκα (Τζάκι Κένεντι), Κατερίνα Παπουτσάκη (Μαρία Κάλλας), Ευγενία Δημητροπούλου (Τίνα Λιβανού).
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Χριστουγεννιάτικη ιστορία» στο Εθνικό Θέατρο/Κτίριο Τσίλερ- Κεντρική Σκηνή

Ο Γιάννης Μόσχος σκηνοθετεί το δημοφιλές μιούζικαλ βασισμένο στη διασκευή του Τζακ Θορν με πρωτότυπη μουσική του Θοδωρή Οικονόμου. Ένα μοναδικό θέαμα γιορτής και λάμψης που σαγηνεύει τις καρδιές όλων εκείνων που έχουν ακόμη τη διάθεση να βλέπουν τον κόσμο με την αθωότητα της παιδικής ψυχής. Πρωταγωνιστούν οι: Αλίκη Αλεξανδράκη, Στέλλα Αντύπα, Μελίνα Βαμπούλα, Κώστας Βασαρδάνης, Θανάσης Βλαβιανός, Πάρις Θωμόπουλος, Αριάδνη Καβαλιέρου, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Λαέρτης Μαλκότσης, Χριστίνα Μαξούρη, Ζωή Μυλωνά,  Αλέξανδρος Μυλωνάς, Παναγιώτης Παναγόπουλος,  Βασίλης Παπαδημητρίου, Χρήστος Στέργιογλου, Γιώργος Τζαβάρας.
Κερδίστε Προσκλήσεις

Δείτε στην επόμενη σελίδα: Συγκλονιστικούς Μονολόγους

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b