MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Θέατρο Σκιών

Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο βυθό, του Ηλία Καρελλά στο Μέγαρο Μουσικής

Η παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο βυθό» του Ηλία Καρελλά, έρχεται, από τις 20 Δεκεμβρίου 2019 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ο Ηλίας Καρελλάς, η Γεωργία Νταγάκη & η Dirty Athens Brass Band. | Φωτογραφία: C. Akriviadis
Ο Ηλίας Καρελλάς, η Γεωργία Νταγάκη & η Dirty Athens Brass Band. | Φωτογραφία: C. Akriviadis
Monopoli Team

Τα εισιτήρια για το νέο έργο του Ηλία Καρελλά «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο βυθό» έχουν ήδη εξαντληθεί, αλλά τα γλέντια στο Μέγαρο συνεχίζονται, με τέσσερις επιπλέον απογευματινές παραστάσεις στις 4 μ.μ. τα σαββατοκύριακα 21 και 22 Δεκεμβρίου καθώς και 28 και 29 Δεκεμβρίου. Το άσπρο πανί στήνεται στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος για έβδομη συνεχή χρονιά, και πάνω του ζωντανεύει από τον θίασο του αγαπημένου σκιοπαίκτη μια ολοκαίνουργια γιορτινή καραγκιοζο-περιπέτεια, αυτή τη φορά υποθαλάσσια. Μια πρωτότυπη παραγωγή, γεμάτη χιούμορ, δράση και μουσική, για όλη την οικογένεια στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από την Παρασκευή 20 έως τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019. 

«Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο βυθό»: Το έργο

Τα μυστικά της θάλασσας είναι πάντα συναρπαστικά. Τι να συμβαίνει άραγε, τις γιορτές, κάτω από την επιφάνειά της; Όλα τα πλάσματα του βυθού ετοιμάζουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, και ο Καραγκιόζης είναι φέτος ο επίσημος καλεσμένος τους. Όμως, ο οπισθοδρομικός κάβουρας δεν θέλει έξοδα για μουσικές και τραγούδια, γιατί έχει καβούρια στις τσέπες του. Θα μπορέσουν ο Καραγκιόζης και η παρέα του να κάνουν τη μουσική του βυθού να ακουστεί ή θα επικρατήσει σιγή ιχθύος; Ο Μορφονιός, γλιστρά σαν χέλι. Ο Σταύρακας έχει το μάτι του γαρίδα. Ο Μπάρμπα-Γιώργος θα τον χτυπήσει κάτω σαν χταπόδι. Και τα Κολλητήρια θα του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Θα τους βοηθήσει η γοργόνα των Χριστουγέννων που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Θα καταφέρει τελικά ο Καραγκιόζης να φάει τη θάλασσα με το κουτάλι ή θα τα θαλασσώσει; Η συνέχεια στον μπερντέ…

Τον αγαπημένο ήρωα του θεάτρου σκιών συντροφεύουν στο υποθαλάσσιο ταξίδι του η Γεωργία Νταγάκη (φωνή, λύρα) και η εξαμελής μπάντα πνευστών Dirty Athens Brass Band.

*Συμπαραγωγή: Θίασος Σκιών Ηλία Καρελλά & Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ηλίας Καρελλάς


Παίζουν: Ηλίας Καρελλάς, Γεωργία Νταγάκη. Μουσικοί: Dirty Athens Brass Band.

Διάρκεια: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές Εισιτηρίων: 12€ (γενική είσοδος)
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 20 έως 30 Δεκεμβρίου 2019
Πληροφορίες: Εισιτήρια - Πληροφορίες: Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα | Tηλ 210 7282333 | Ομαδικές κρατήσεις: Τηλ 210 7282367 | http://www.megaron.gr/ | Σε όλα τα καταστήματα Public.
Παραστάσεις: Σάββατο & Κυριακή 16:00 & 18:00 | Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή στις 18:00
Link Εισιτηρίων: https://webtics.megaron.gr/el/events/?eventid=2371&showid=5118#5118
Πληροφορίες Χώρου: Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλ: 210 7282333 | http://www.megaron.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b