MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda: 5 κορυφαίες επιλογές ψυχαγωγίας

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 22 έως την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας.

Monopoli Team

ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Ωραία μου κυρία, των Άλαν Τζέυ Λέρνερ & Φρέντερικ Λόου στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Το μιούζικαλ, η Ωραία μου κυρία των Άλαν Τζέυ Λέρνερ και Φρέντερικ Λόου, ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή μιούζικαλ στην ιστορία του Μπρόντγουεϊ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην ολοκληρωμένη μουσική μορφή του από την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για τη ρομαντική ιστορία του Χένρυ Χίγκινς, του διακεκριμένου καθηγητή φωνολογίας στο Λονδίνο των αρχών του 20ού αιώνα…
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 22/11, Σάββατο 23/11, Κυριακή 24/11, 20:00
Εθνική Λυρική Σκηνή, ΚΠΙΣΝ
18€, 25€, Φοιτητικό: 15€

Ο Μεγάλος Αιρετικός – Β΄ μέρος, από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου στη Στέγη

Ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου επιστρέφει, για δύο μέρες, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, με τον ανατρεπτικό κύκλο τραγουδιών του, «Ο Μεγάλος Αιρετικός – Β΄ μέρος», με επιλεγμένα στιγμιότυπα από την παγκόσμια ποιητική δημιουργία. Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν η Βερόνικα Δαβάκη, ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Γιώργος Φλωράκης, με ένα σύνολο δέκα μουσικών.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 22/11, Σάββατο 21:00
Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
Από 5€ έως 12€

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

H Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι στο Christmas Theater

Με 100 εξαίρετους μουσικούς, έχοντας στο πόντιουμ έναν ζωντανό μύθο της Ρωσικής μουσικής σχολής, τον Βλαντίμιρ Φεντοσέγιεφ, η ορχήστρα που πήρε το όνομά της από το σπουδαίο Ρώσο συνθέτη, Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, έρχεται στην Αθήνα. Οι διάσημες μελωδίες της Λίμνης των Κύκνων, της Ωραίας Κοιμωμένης και του Καρυοθραύστη, αλλά και άλλες συνθέσεις του σπουδαίου μουσικού και άλλων μεγάλων Ρώσων συνθετών θα παρουσιαστούν από τη μεγάλη συμφωνική ορχήστρα της Μόσχας, σε δύο βραδιές στο Christmas Theater.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Σάββατο 23/11, Κυριακή 24/11, 20:00
Christmas Theater, Λεωφόρος Βεΐκου 137, Γαλάτσι
Από 9€ έως 60€

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Δύο νέες εκθέσεις από το annexM, στο Μέγαρο Μουσικής

Με δύο καινούργιες παραγωγές, το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών του Μεγάρου Μουσικής ανοίγει τους χώρους του στο κοινό, φιλοτεχνώντας μια εναλλακτική ταυτότητα που εστιάζει σε νέους καλλιτέχνες. Η μία είναι η ομαδική έκθεση «Gone today, here tomorrow», σε επιμέλεια της Εύας Βασλαματζή και η άλλη είναι η έκθεση του Νίκου Καναρέλη με τίτλο «Τίποτα δεν είναι αληθινό παρά μόνο ο τρόπος που νιώθω».
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

ΣΙΝΕΜΑ

Ο Ιρλανδός

Η πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς σε παραγωγή Netflix και σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε είναι ένα αξεπέραστο γκανγκστερικό έπος…
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b