MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
08
ΜΑΪΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
  ΗΘΟΠΟΙΟ
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
  ΘΕΑΤΡΟ
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Κωμωδία

  Ξενοδοχείον ο Παράδεισος, του Ζωρζ Φεντώ στο Alhambra Art Theatre

  Ένα από τα πιο γνωστά έργα του Georges Feydeau, ανεβαίνει στο Alhambra Art Theatre, σε διασκευή Πάνου Αμαραντίδη

  Monopoli Team

  Μια πλειάδα καταξιωμένων και αγαπημένων ηθοποιών που απαρτίζεται από τους: Γιώργο Παρτσαλάκη, Βάσια Παναγοπούλου, Κώστα Αποστολάκη, Κώστα Φλωκατούλα, Τζένη Διαγούπη, Βασίλη Κούκουρα, Χρύσα Κλούβα, Παναγιώτη Καρμάτη και τον Παντελή Καναράκη, μέσα σε ένα κρεσέντο ευτράπελων και κωμικοτραγικών καταστάσεων, θα φέρει τα πάνω – κάτω στις συνήθεις αστικές συζυγικές συμπεριφορές και θα μας δείξει μέσα από ασυγκράτητες στιγμές γέλιου πώς … «Εδώ είν’ ο παράδεισος κι’ η κόλαση μαζί !!!»

  Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

  «Ξενοδοχείον ο Παράδεισος», στο Παρίσι της Μπέλ Επόκ.

  Οι ήρωές μας δύο ζευγάρια, συνέταιροι και φίλοι … ανικανοποίητοι σύζυγοι που καταφεύγουν σε ένα «ξενοδοχείο παράνομων συναντήσεων» για να εκδικηθούν τα ταίρια τους….

  Από τη μια, οι Πινγκλέτ: µετρούν 20 χρόνια γάμου και περίπου άλλα τόσα ανυπόκριτης κούρασης σε βαθμό  αηδίας. Ο εργολάβος Μπενουά Πινγκλέτ καταπιέζεται, συνθλίβεται, από την Ανζελίκ, τη δύστροπη σύζυγό του, μία μέγαιρα που τον έχει ευνουχίσει και που δεν έχει τίποτε το αγγελικό.

  Από την άλλη, οι Παλιαρντέν: αυτοί είναι παντρεμένοι 15 χρόνια και σε αυτή την συζυγική σχέση το πάθος δεν είχε διάρκεια. Ο κύριος παραμελεί την κυρία. Εκείνη, ανικανοποίητη και πικαρισμένη από την αδιαφορία του συζύγου της, πείθεται από το συνεταίρο και φίλο τους να ενδώσει στη μοιχεία για να δώσει ένα παραδειγματικό μάθημα στο αδιάφορο έτερο της ήμισυ.

  Γύρω από αυτήν την απολαυστική τετράδα, κινούνται ένας επαρχιώτης δικηγόρος, βραδύγλωσσος και κολλιτσίδα, φορτωμένος με τις τρεις καθόλου συμπαθητικές κορούλες του που μόλις έχουν βγει από το μοναστήρι, ένας ανιψιός ακόμη παρθένος, και μία καθόλου ντροπαλή υπηρέτρια.

   Όλοι αυτοί θα βρεθούν, στην οδό Προβηγκίας, αριθμός 220, σε ένα ξενοδοχείο «ειδικό για παντρεμένους κατά ζεύγος, κατά μόνας ή κατά ομάδας».

  Σε όποια κατεύθυνση όμως και να στραφούν οι ήρωες στο ξενοδοχείο αυτό, που εγγυάται στα παράνομα ζευγάρια «ασφάλεια και διακριτικότητα», όποια σκάλα κι αν ανέβουν, σε όποιο δωμάτιο και να μπουν, πάντοτε βρίσκουν μπροστά τους ανθρώπους που δεν θέλουν να συναντήσουν και που τους φράζουν κάθε διέξοδο. Ο διευθυντής του ξενοδοχείου και η …..ιδιαίτερη αδελφή του, ένας αστυνομικός επιθεωρητής που καραδοκεί να ξεσκεπάσει την αμαρτία, όλοι συνθέτουν το σκηνικό της θεοπάλαβης αυτής φάρσας. Τη συνέχεια μπορείτε να την φανταστείτε και να την δείτε στην σκηνή από 25 Οκτωβρίου.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  Συγγραφέας: Ζωρζ Φεντώ
  Μετάφραση: Βάσια Παναγοπούλου
  Σκηνοθεσία: Βάσια Παναγοπούλου, Πάνος Αμαραντίδης

  Σκηνικά: Πάνος Πετρίδης
  Κοστούμια: Θοδωρής Τρανούλης
  Μουσική: Δημήτρης Μιλιόγλου
  Φωτισμοί: Νίκος Βούλγαρης

  Παίζουν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Βάσια Παναγοπούλου, Κώστας Αποστολάκης, Κώστας Φλωκατούλας, Τζένη Διαγούπη, Βασίλης Κούκουρας, Χρύσα Κλούβα, Παναγιώτης Καρμάτης, Νένα Δρογγίτη, Ηλιάνα Καλυμνάκη, Μαρίνα Μάλλιου, Παντελής Καναράκης

  Τιμές Εισιτηρίων: VIP: Κανονικό 20€, Α Ζώνη: Κανονικό 18€, Μειωμένο: 16€, ΑΜΕΑ 10€, Β Ζώνη: Κανονικό 16€, Μειωμένο: 14€, ΑΜΕΑ 10€, Γ Ζώνη: Κανονικό 14€, Μειωμένο: 12€, ΑΜΕΑ 10€, Εξώστης: Κανονικό 16€, Μειωμένο: 14€, ΑΜΕΑ 10€, Σάββατο στις 18:00 & Κυριακή:VIP: Κανονικό 23€, Α Ζώνη: Κανονικό 20€, Μειωμένο: 18€, ΑΜΕΑ 10€, Β Ζώνη: Κανονικό 17€, Μειωμένο: 15€, ΑΜΕΑ 10€, Γ Ζώνη: Κανονικό 14€, Μειωμένο: 12€, ΑΜΕΑ 10€, Εξώστης: Κανονικό 17€, Μειωμένο: 15€, ΑΜΕΑ 10€, Σάββατο στις 20:30: VIP: Κανονικό 27€, Α Ζώνη: Κανονικό 22€, Β Ζώνη: Κανονικό 18€, Γ Ζώνη: Κανονικό 15€, Εξώστης: Κανονικό 18€
  Διάρκεια Παραστάσεων: Από 25/10 έως 5/04/2020
  Πληροφορίες: Κρατήσεις : 210 522 0120-1
  Παραστάσεις: Παρασκευή στις 20.00, Σάββατο στις 18:00 & 20:30 και Κυριακή στις 18.00
  Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
  Διασκευή: Πάνος Αμαραντίδης , Ελένη Λευθεριώτη
  Βοηθός Σκηνοθετη: Ελένη Λευθεριώτη
  Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
  Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας
  προτάσεις και προσκλήσεις από το Monopoli.gr
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  Αλλαγή μεγέθους γραμμάτων
  Επιλογή contrast