MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  ΦΕΣΤΙΒΑΛ

  Athens Coffee Festival στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

  Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, θα γίνει ακόμα μία χρονιά το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου του καφέ αλλά και των coffee lovers

  Monopoli Team

  Το Athens Coffee Festival αποτελεί πλέον ένα από τα κορυφαία και πιο επιδραστικά φεστιβάλ στην αγορά του καφέ και τους ανθρώπους της στην χώρα μας ενώ έχει καταφέρει να μυήσει στην κουλτούρα του ποιοτικού καφέ χιλιάδες καταναλωτές. Σε πολύ σύντομο λοιπόν χρονικό διάστημα, μέσα σε μόλις 4 χρόνια, δημιουργήθηκε μία δυναμική η οποία αποτυπώνεται τόσο στον εντυπωσιακό όγκο επισκεπτών που κάθε χρόνο αυξάνεται όσο και στην ικανοποίηση των ίδιων των εκθετών.

  Τα εγκωμιαστικά σχόλια σημαντικών εκπροσώπων από τις κορυφαίες προμηθευτικές εταιρείες του κλάδου, από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους αλλά και εκπροσώπους από θεσμικούς φορείς με παγκόσμια παρουσία και δράση, επιβεβαιώνουν τον ρόλο του ως ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά και κοινωνικά φόρουμ στην χώρα μας για την αγορά του καφέ και τους επαγγελματίες της καφεστίασης.

  Κι όλα αυτά σε μία εποχή που η αγορά του καφέ σημειώνει διαρκή ανάπτυξη με ολοένα και περισσότερες καινοτομίες να κάνουν την εμφάνιση τους. Κάτω από αυτό το πρίσμα, εμβληματικοί οίκοι καφέ, καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι specialty coffee roasters αλλά και ευρύ κοινό δίνουν το ετήσιο ραντεβού τους στο Athens Coffee Festival.

  Όλες οι κορυφαίες εταιρίες καφέ συμμετέχουν στο ACF

  120 από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις που διαπρέπουν στον κλάδο του καφέ και διαμορφώνουν τις εξελίξεις τόσο στην χώρα μας όσο και παγκοσμίως θα συμμετέχουν στο 4ο Athens Coffee Festival. Aπό τις μεγάλες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρείες καφέ μέχρι εταιρείες εξοπλισμού και από προμηθευτές ροφημάτων (καφέ, τσάι, energy drinks κλπ) μέχρι εξειδικευμένα e-shops κ.α., όλα τα διεθνούς φήμης brands αλλά και ελληνικές εταιρείες που έχουν ξεχωρίσει και έχουν καταφέρει να γίνουν και αυτές leader του κλάδου στην χώρα μας, θα δώσουν το δυναμικό «παρών».

  Σε μία εκθεσιακή επιφάνεια 6.000 τ.μ. οι 40.000 αναμενόμενοι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν νέα και καινοτόμα προϊόντα τα οποία θα κάνουν την διαφορά στην επιχείρηση τους και θα τους βοηθήσουν να αναβαθμίσουν το προϊόν που προσφέρουν στον πελάτη τους ενώ οι καταναλωτές θα δουν νέες προτάσεις για την οικιακή χρήση τόσο σε ροφήματα όσο και σε home coffee machines.

  Οι τάσεις και οι εξελίξεις του κλάδου θα παρουσιαστούν εδώ
  Μέσα από ένα πλούσιο και προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα Coffee Masterclasses, που θα περιλαμβάνει σεμινάρια και τεχνικά workshops θα αναδυθεί ο εκπαιδευτικός, ψυχαγωγικός κι εμπορικός χαρακτήρας του φεστιβάλ, όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλες τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές κι αμερικάνικες εκδηλώσεις. Κάτι που όπως και πέρυσι έτσι και φέτος αναμένεται να μαγνητίσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του χώρου του καφέ από όλη την Ελλάδα καθώς και επισκεπτών από το εξωτερικό. Εκτός από τους επαγγελματίες της καφεστίασης, το φεστιβάλ είναι σχεδιασμένο ώστε να «αγκαλιάζει» και το δυναμικό καταναλωτικό κοινό που ενδιαφέρεται για τις νέες τάσεις κι εξελίξεις, οι οποίες φυσικά θα παρουσιαστούν μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για όσους αναζητούν παραπάνω γνώση στο κομμάτι του καφέ. Άλλωστε ο καφές αποτελεί το άτυπο εθνικό ρόφημα του Έλληνα.
  Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.athenscoffeefestival.gr

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Ημερομηνία: 28-30 Σεπτεμβρίου 2019

  Χώρος: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Γκάζι, Αθήνα

  Περισσότερα από Φεστιβάλ
  Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας
  προτάσεις και προσκλήσεις από το Monopoli.gr
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ