MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Απολαυστικές βουτιές στην πισίνα του Hilton, τη μεγαλύτερη της Αθήνας

Και αυτό το καλοκαίρι η εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα του Hilton αποτελεί το αγαπημένο σημείο συνάντησης των Αθηναίων, που αναζητούν μια όαση δροσιάς και πολυτέλειας στο κέντρο της πόλης.

Monopoli Team

Διακοπές στην καρδιά της πόλης!

Με διαστάσεις 25 Χ 15 μ. η εξωτερική πισίνα του Hilton είναι η μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στην Αθήνα. Με κομψές και αναπαυτικές ξαπλώστρες, ομπρέλες που εξασφαλίζουν πλούσια σκιά, αλλά και φοινικόδεντρα που κάνουν το τοπίο πιο εξωτικό, είναι σίγουρο ότι θα κάνει να ξεχάσετε ότι είστε το κέντρο της πόλης!

Ειδικά προνόμια για τα μέλη

Στην πισίνα του Hilton μπορείτε να πάτε ως επισκέπτης -πληρώνοντας είσοδο- ή να γραφτείτε μέλος και να απολαύσετε επιπλέον προνόμοια. Με την 3μηνη ή μηνιαία συνδρομή για την πισίνα κερδίζετε επίσης:
• 6 δωρεάν ημερήσιες εισόδους για να τις κάνετε δώρο στα αγαπήμενα σας πρόσωπα (ισχύουν από Δευτέρα – Παρασκευή)
• Δωρεάν συμμετοχή στα μαθήματα Yoga και Aqua Aerobics που πραγματοποιούνται τον Ιούνιο και Ιούλιο
• 25% έκπτωση στα Galaxy Bar, Byzantino, Aethrion, Oasis
• 25% έκπτωση στο κομμωτήριο του Spa
• 10% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες Spa

Yoga & Aqua Aerobics

Μέσα στον Ιούλιο γίνονται μαθήματα Aqua Aerobics και Yoga στο χώρο της πισίνας. Το Aqua Aerobics είναι ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα εκγύμνασης στο νερό, που εύκολα μπορεί να προσαρμοστεί πάνω στις ανάγκες του κάθε αθλουμένου. Τα μαθηματα είναι δωρεάν και απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη και στους ημερήσιους επισκέπτες της πισίνας. Για τις μέρες και ώρες μαθημάτων επισκεφθείτε το site του ξενοδοχείου και ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες.

Βουτιές κάτω από τ’ αστέρια!

Τα βραδυνά μπάνια στην πισίνα του Hilton έχουν γίνει το νέο talk of the town της Αθήνας! Από τις έως τις 9 Αυγούστου, η πισίνα παραμένει ανοιχτή από τις 9:00 έως τη 1:00 το βράδυ κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, για να απολαμβάνετε το μπάνιο σας με μαζί μ’ ενα cocktail και lounge, cosmopolitan μουσικές!
Τιμή εισόδου: 20 Ευρώ (περιλαμβάνει ξαπλώστρα, πετσέτα και χρήση αποδυτήριων). Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210 7281801

Oasis Bar & Grill

Στην πισίνα του Hilton, θα πάτε όχι μόνο για κολύμπι και ηλιοθεραπεία αλλά και για το Oasis Pool Βar & Grill  στο οποίο θ’ απολαύσετε δροσερά ροφήματα, φρέσκους χυμούς και βελούδινα smoothies. Εάν πεινάσετε στον κατάλογό του θα βρείτε μεσογειακά και υγιεινά σνακς.

Αν λοιπόν μένετε κοντά στο κέντρο της Αθήνας ή πιο βόρεια και δεν έχετε άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, ή αργούν ακόμα οι πολυπόθητες διακοπές στο νησί, τότε περάστε μια βόλτα από το Hilton Αthens και βιώστε μια ολοκληρωμένη καλοκαιρινή εμπειρία χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από την πόλη!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Hilton Athens, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210.7281000

  • Ανοιχτά από Δευτέρα – Κυριακή, 09:00π.μ. – 08:00μ.μ. (Μάιος, Σεπτέμβριος & Οκτώβριος) και από τις 08:00π.μ. — 09:00μ.μ. (Ιούνιος, Ιούλιος & Αύγουστος).
  • Η ημερήσια είσοδος στην πισίνα κοστίζει €35 τις καθημερινές (€25 αν πάτε μετά τις 6:00 το απόγευμα) και €55 τα Σαββατοκύριακα. Ρωτήστε για τα πακέτα εισόδων, που πραγματικά συμφέρουν.
  • Στην τιμή της γενικής εισόδου συμπεριλαμβάνονται πετσέτα, locker, χρήση αποδυτηρίων, ξαπλώστρα και ομπρέλα.
  • Το Oasis Pool Bar & Grill σας περιμένει από τις 10:00 το πρωί έως τις 08:00 το απόγευμα, από το Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο.
Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b