MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Primer Music Festival στην Πλατεία Νερού

Λίγο έμεινε για το Primer Music Festival, το κορυφαίο φεστιβάλ dance μουσικής της χώρας, στην Πλατεία Νερού

J Balvin και DJ Snake
Monopoli Team

Το κορυφαίο φεστιβάλ dance και urban μουσικής του καλοκαιριού, το Primer Music Festival, θα φιλοξενήσει κορυφαία ονόματα της dance μουσικής για μια αξέχαστη βραδιά, την Τετάρτη 10 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού.

Το line-up της 10ης Ιουλίου είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά που έχουν παρουσιαστεί ποτέ στη χώρα μας, καθώς περιλαμβάνει δύο mega-stars της παγκόσμιας μουσικής σκηνής (J Balvin, DJ Snake) και τρία ονόματα δυναμίτες (Salvatore Ganacci, Will Sparks, Dubvision), και την αφρόκρεμα της εγχώριας dance μουσικής (Xenia Ghali, Velix b2b Kid Angelo, Playmen, Instamix)!

Όλα αυτά τα παγκόσµιας εµβέλειας acts θα εµφανιστούν στο ίδιο stage της Πλατείας Νερού, του πιο όµορφου καλοκαιρινού συναυλιακού χώρου της Αθήνας, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

J Balvin

Ο J Balvin θα βρεθεί στη σκηνή της Πλατείας Νερού για το Primer Music Festival

Ο J Balvin είναι το πιο µεγάλο αστέρι της latin-pop και πιο επιτυχηµένος άνδρας καλλιτέχνης της εποχής µας! Τα videos του στο youtube έχουν πάνω από 12 δισεκατοµµύρια (!) views και είναι ο πιο επιτυχηµένος άνδρας καλλιτέχνης του πλανήτη σύµφωνα µε το Spotify!

Και πώς να µην είναι, όταν το όνοµά του βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα, είτε µε δικά του τραγούδια είτε µε τη συµµετοχή του σε τραγούδια άλλων superstars! Η λίστα µε τα mega hits του είναι αξιοζήλευτη: “I Like It”, “I Can’t Get Enough”, “Mi Jente”, “Safari”, “X (EQUIS)”, “Say My Name”, “Hey Ma”, “6 AM”, “Ginza”, “Ay Vamos”, “Tranquila”, “Bonita”, “Machika” και πολλά άλλα!

DJ Snake

Ο DJ Snake είναι ο δηµιουργός της απολυτης επιτυχίας της φετινής χρονιάς: το “Taki Taki”, µε τους Selena Gomez, Cardi B και Ozuna, είναι η απόλυτη επιτυχία της χρονιάς, έχοντας ήδη ξεπεράσει τα 1 δισεκατοµµύρια views στο Youtube! Eίναι το τρίτο (!) τραγούδι του που ξεπερνάει το όριο του 1 δις Youtube views, µετά τις επίσης τεράστιες επιτυχίες του “Let Me Love You” µε τον Justin Bieber και “Lean On” µε τους Major Lazer και την Mø! Ειδικά το “Lean On” κατέχει το παγκόσµιο ρεκόρ για το τραγούδι µε τα περισσότερα views στο Youtube από έναν DJ, µε πάνω από 2,5 δις views!

Κι αν αυτά δεν είναι αρκετά, ο DJ Snake έχει ακόµα 5 από τα κορυφαία hits των τελευταίων ετών στο βιογραφικό του: το “Turn Down For What” µε τον Lil John, το “Get Low” µε τον Dillon Francis, το “You Know You Like It” µε την Aluna George, καθώς και τα “Middle” και “A Different Way”.

Salvatore Ganacci

Salvatore Ganacci το πιο viral DJ της χρονιάς, χάρη στην ασύγκριτη ενέργεια που βγάζει επί σκηνής αλλά και τη διάθεση του για διαρκή πειραµατισµό στον ήχο του (από το big room ως το dancehall και τη σύγχρονη ποπ).

Will Sparks

Will Sparks είναι ο βασιλιάς του melbourne bounce! Το φαινόµενο απο την Αυστραλία έχει καταφέρει, µόλις σε λίγα χρόνια, να γίνει ένα από τα πιο καυτά ονόµατα της dance σκηνής: έχει κάνει remix σε global acts (Major Lazer, The Chainsmokers, Robin Thicke, κλπ), τα tracks του είναι διαρκώς στις κορυφές των Beatport charts και περιοδεύει ασταµάτητα!

Dubvision

Οι Dubvision, τo ντουέτο των Ολλανδών Stephan και Victor Leicher, είναι ένα από µεγαλύτερα progressive house και big room acts του πλανήτη! Δεν είναι τυχαίο ότι ήδη από το ξεκίνηµά τους είχαν την στήριξη τεράστιων ονοµάτων όπως ο Hardwell, o David Guetta, ο Avicii και ο Tiësto και έκτοτε η πορεια της καριέρα τους έχει υπαρξει µετεωρική.

Το Primer Music Festival 2019 θα παρουσιάσει ένα τεραστίων διαστάσεων stage, µε γιγαντοοθόνες και το καλύτερο ηχητικό σύστηµα που υπάρχει, ενώ την φεστιβαλική ατµόσφαιρα θα συµπληρώνουν εντυπωσιακά εφέ, όπως λέιζερ, κανόνια co2, φλογοβόλα, κοµφετί και πολλά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Primer Music Festival, Τετάρτη 10 Ιουλίου, Πλατεία Νερού

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00

 Το πρόγραμμα των εμφανίσεων:

Instamix 17.30

Playmen 18.00

Xenia Ghali 18.30

Velix B2B Kid Angelo 19.00

Dubvision 19.40

Will Sparks 20.40

Savatore Ganacci 21.40 – 22.40

J Balvin 23.00 – 00.15

DJ Snake 00.30 – end

Εισιτήρια

General (Αρένα) – 35€

VIP (Πλατφόρµα) – 85€

Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωµένο σηµείο, µε δικό του bar και ξεχωριστή είσοδο στον χώρο της συναυλίας.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, Wind, SevenSpots, Reload, Ευριπίδης.

Πληροφορίες

ΤΗΛ: 210 8940836

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b