MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Kυκλοφόρησε το νέο single της Rosalía “Aute Cuture” και είναι εντυπωσιακό

Η Rosalía κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του νέου της single και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να το βλέπουμε

Monopoli Team

Ένα χρόνο ακριβώς μετά την κυκλοφορία του πρώτου της hit «Malamente», η Rosalía γιορτάζει με την κυκλοφορία ενός ακόμα hit. Η 25χρονη pop τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της single «Aute Cuture» και φυσικά το βίντεο κλιπ είναι τόσο fashion όσο προδίδει το όνομα του.

Το βίντεο ξεκινάει σε μια φτωχογειτονιά, όπου η Rosalía, φορώντας μια λευκή γούνα DiDu, και η Beauty Gang της κάνουν την εμφάνιση τους και δείχνουν ποιος κάνει κουμάντο.

Στο βίντεο, η Rosalía είναι η αρχηγός μιας φανταστικής «Beauty Gang», που διοικεί μια επιχείρηση και φυσικά κατέχει μια πολυτελή γκαρνταρόμπα. Κατά την διάρκεια του βίντεο πηγαίνει από το ένα εντυπωσιακό outfit στο άλλο, από μια εντυπωσιακή λευκή γούνα σε χρυσές αλυσίδες, ενώ σε μια σκηνή καταφέρνει να κάνει το καουμπόικο στυλ να φαίνεται cool, φορώντας ένα καουμπόικο καπέλο και τα μοδάτα πλέον chaps (καουμπόικες μπότες που είχε επαναφέρει στη μόδα η Rihanna με τον οίκο Manolo Blahnik).

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ωδή στο δυτικό αμερικανικό στύλ, από την κουλτούρα των Λατινοαμερικάνων Cholos μέχρι και το καουμπόικο στυλ των Αμερικάνων.

Δείτε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά outfit του βίντεο:

Η Rosalia με εντυπωσιακά χρυσά νύχια και αντίστοιχο headpiece.

Η Rosalia με καουμπόικα chaps

H Rosalia με latex outfit μας ξαναδείχνει το εντυπωσιακό nail art της

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b