MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

P.O. Box Unabomber, στο Faust

Ένα έργο των των Zdrava Kamenova και Gergana Dimitrova

Monopoli Team

22 Αυγούστου , 01:16 πμ, 37° 49′ 13″ Β, 121° 58′ 14″ Δ. Ένας  άνθρωπος εξαφανίζεται. Η γυναίκα του και το παιδί του κοιμούνται στο διπλανό δωμάτιο. Η θερμοκρασία του πλανήτη ανεβαίνει 1 ακόμα βαθμό.  Ένα αρχαίο πρωτοθηλαστικό βγαίνει από το δάσος. Ένας αστυνομικός αρχίζει την έρευνα. Ένας επιστήμονας  αποφασίζει να κατασκευάσει τον διαστημικό ανελκυστήρα.  Όλα συμβαίνουν κάτω απ΄το άγρυπνο βλέμμα ενός δορυφόρου που διαγράφει  τροχιές στο μακρινό διάστημα.

Ποιος είναι ο αλγόριθμος της ελευθερίας μας; Υπάρχει άραγε πια κάποιο ήσυχο μέρος στη γη ή θα δραπετεύσουμε στα άστρα; Πόσα κυβικά νερού χρειάζονται για να βυθιστούν όλες οι πόλεις; Θα δύσει ποτέ ο ήλιος της παθητικότητας; Μπορεί το σύστημα να αλλάξει με τη βία; Μήπως είμαστε η τελευταία γενιά ελεύθερων ανθρώπων;

Σ ένα δυστοπικό κόσμο ξεδιπλώνονται παράλληλα η διαδρομή του Αμερικανού οικολόγου τρομοκράτη Τεντ Καζίσνκι, ( που πρόσφατα έγινε μίνι σειρά από το Netflix),  μιας δυτικής μακρόρυγχης έχιδνας που αναζητά το ταίρι της προκειμένου να μην εξαφανιστεί ως είδος, μιας οικογένειας που διαλύεται υπό την πίεση μιας ανεξήγητης εξαφάνισης, και μιας σειράς άλλων χαρακτήρων «καταδικασμένων» να μην συναντηθούν ποτέ.   Ένα ποιητικό «μανιφέστο» για την περιβαλλοντική καταστροφή  και τον  περιορισμό της ελευθερίας του ανθρώπου,  που επιφέρει η ανεξέλεγκτη ανάπτυξη και χρήση της τεχνολογίας.

Το βραβευμένο έργο «P.O. BOX UNABOMBER των Zdrava Kamenova και Gergana Dimitrova ανεβαίνει στον πολυχώρο FAUST, για 18 μόνο παραστάσεις, σε μετάφραση  Δημήτρη  Βέργαδου και σκηνοθεσία Σταύρου Στάγκου,  με τους Ιωάννα Κανελλοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα, Τατιάνα Άννα Πίττα,  Βαγγέλη Στρατηγάκο,  Στράτο Σωπύλη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Zdrava Kamenova / Gergana Dimitrova
Μετάφραση: Δημήτρης Βέργαδος
Σκηνοθεσία: Σταύρος Στάγκος

Σκηνικά: Κατερίνα Χατζοπούλου
Κοστούμια: Χριστίνα Πανοπούλου
Μουσική: Λάκης Χαλκιόπουλος, : Σταύρος Στάγκος
Φωτισμοί: Βαγγέλης Μούντριχας
Χορογραφία: Κατερίνα Φωτιάδη

Παίζουν: Ιωάννα Κανελλοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα, Τατιάνα Άννα Πίττα, ,Βαγγέλης Στρατηγάκος, Στράτος Σωπύλης

Διάρκεια: 80’
Τιμές Εισιτηρίων: 14 ευρώ ( 10 ευρώ φοιτητικό, ανέργων- 5 ατέλειες)
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 25/2 έως 9/4
Πληροφορίες: Κρατήσεις: Τηλ. 2103234095 και Viva.gr
Παραστάσεις: Δευτέρα και Τρίτη στις 20.30
Βοηθός Σκηνοθετη: Mαρία Φέξη
Πληροφορίες Χώρου: FAUST (theater-music bar) Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11
Περισσότερα από Showtimes
VIMA_WEB3b