MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Breaking Art II: The performance στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Οι 14 νέοι δημιουργοί που επιλέχθηκαν είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τις πρωτότυπες δημιουργίες τους σε μια μοναδική βραδιά

Monopoli Team

Breaking Art II: The performance. Οκτώ εβδομάδες πυρετώδους προετοιμασίας έφτασαν στο τέλος τους, και οι 14 νέοι δημιουργοί που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στο φετινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τις πρωτότυπες δημιουργίες τους σε μια μοναδική βραδιά την Παρασκευή 8 Μαρτίου (20.00) στην Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Επτά πρωτοεμφανιζόμενοι χορογράφοι και επτά νέοι μουσικοί-συνθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό συναντήθηκαν για πρώτη φορά μέσω του πρότυπου αυτού προγράμματος και εργάστηκαν από κοινού με στόχο τη δημιουργία επτά νέων έργων σύντομης διάρκειας.

Με έμφαση στον πειραματισμό και με αφοσίωση στην μεθοδολογία τους, η χορογράφος Σοφία Μαυραγάνη και ο μουσικός-συνθέτης και ερευνητής νέων μέσων Θάνος Πολυμενέας–Λιοντήρης, εισηγητές του προγράμματος, δουλεύουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κόψη της χορογραφικής και της μουσικής δημιουργίας.

Καλλιτεχνική και εκπαιδευτική πρόκληση του Breaking Art είναι η υποστήριξη των πρωτοεμφανιζόμενων δημιουργών, η ενθάρρυνση της ανίχνευσης νέων αισθητικών κωδίκων και η διασύνδεση των δημιουργών της νέας γενιάς·  ένας σταθμός μετά την έξοδό τους από το περιβάλλον των σπουδών και πριν την επαγγελματική τους αφομοίωση.

Εισηγητές: Σοφία Μαυραγάνη & Θάνος Πολυμενέας-Λιοντήρης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μουσική: Αλέξανδρος Αρτεμίσιος GR), Γιώργος Γαργαλας (GR), Σωτήρης Ζηλιασκόπουλος (GR), Vera Buhss (DE), Ραφαηλια Μπαμπασίδου (GR), Πηνελόπη Παπαγιαννοπούλου (GR), Σταμάτης Πασόπουλος (GR)
Χορογραφία: Yara Boustany (LB/IT), Jakob Jautz (DE), Βενετσιάνα Καλαμπαλίκη (GR), Άννα Καλογερά (GR), Μυρτώ Δελημιχάλη (GR), Clara-Marie Muller (DE), Άγγελος Παπαδόπουλος (GR)


Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 8€
Πληροφορίες: Προπώληση: 210 72 82 333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα Public
Παραστάσεις: 8/03/2019
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b