MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Best of Momix

Οι μάγοι των παραστατικών τεχνών, Momix, επιστρέφουν με τις καλύτερες στιγμές όλων των παραστάσεών τους συνοδευόμενοι από τον φημισμένο χορογράφο, Moses Pendleton, με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα απαράμιλλης ομορφιάς! Το κοινό της Αθήνας, από 1η έως 6 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς, και της Θεσσαλονίκης, από τις 8 έως 10 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, θα έχει […]

Best of Momix - Monopoli.gr
Monopoli Team

Οι μάγοι των παραστατικών τεχνών, Momix, επιστρέφουν με τις καλύτερες στιγμές όλων των παραστάσεών τους συνοδευόμενοι από τον φημισμένο χορογράφο, Moses Pendleton, με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα απαράμιλλης ομορφιάς!
Το κοινό της Αθήνας, από 1η έως 6 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς, και της Θεσσαλονίκης, από τις 8 έως 10 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια εκρηκτική παράσταση!
Η best of παράστασή τους περιλαμβάνει αποσπάσματα από τις παραστάσεις «Momix Classic», «Orbit », «Opus Cactus» και «Lunar Sea», έργα που στο παρελθόν καθιέρωσαν και δημιούργησαν το φανατικό κοινό των Momix στην Ελλάδα. Το κοινό που θα βρεθεί στην εκπληκτική αυτή παράσταση, θα μοιραστεί με τους Momix και μια παγκόσμια πρεμιέρα! Ένα μικρό «δείγμα – προσεχώς» της αναμενόμενης μελλοντικής τους παράστασης με τίτλο «Botanica», που ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό!
Προπώληση (Αθήνα):
Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, Τηλ.: 210-3213100 (Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων: Δευτέρα- Σάββατο 9.00 – 20.00 και τις Κυριακές 12:00-20:00 και τις ημέρες των παραστάσεων 9.00 – 21.00)
Με πιστωτική κάρτα: 2108108181
Κρατήσεις μέσω Internet : http://www.ellthea.gr
Στο Public και στη Fnac
Στην Τράπεζα Πειραιώς με μετρητά, στα μηχανήματα easypay
Προπώληση (Θεσσαλονίκη):
Στο εκδοτήριο Πλατείας Αριστοτέλους και στα Ταμεία του Μεγάρου Μουσικής
On line αγορά: www.tch.gr
Τηλεφωνικές κρατήσεις και πληροφορίες στο 2310 895939

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b