MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Το Cedar Lake σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μία από τις πιο δυναμικές και σύγχρονες ομάδες χορού της Νέας Υόρκης έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, για να παρασύρει το κοινό σε ένα μαγικό χορογραφικό ταξίδι. Το δημοφιλές Cedar Lake εμφανίζεται στις 13 και 14 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ενώ στις 17, 18 και 19 Μαρτίου δίνει τρεις παραστάσεις στο Μέγαρο […]

Το Cedar Lake σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Monopoli.gr
Monopoli Team

Μία από τις πιο δυναμικές και σύγχρονες ομάδες χορού της Νέας Υόρκης έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, για να παρασύρει το κοινό σε ένα μαγικό χορογραφικό ταξίδι. Το δημοφιλές Cedar Lake εμφανίζεται στις 13 και 14 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ενώ στις 17, 18 και 19 Μαρτίου δίνει τρεις παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
To Cedar Lake είναι ένα έξοχο αμερικάνικο συγκρότημα σύγχρονου χορού που έχει την έδρα του στη Νέα Υόρκη. Στόχος της ομάδας είναι να προβάλλει νέες χορογραφίες ταλαντούχων χορογράφων όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά σε όλα τα μεγάλα θέατρα του κόσμου. Καλλιτεχνικός διευθυντής του Cedar Lake είναι ο Μπενουά-Σουάν Πουφέ, που χόρεψε για επτά χρόνια και στο συγκρότημα Alvin Ailey.
Για τις εμφανίσεις της στην Ελλάδα, η ομάδα έχει ετοιμάσει τρεις από τις γνωστότερες χορογραφίες της, το Sunday, Again του Jo Stromgren με μουσικά αποσπάσματα από έργα του J.S.Bach, τα Ten Duets on a Theme of Rescue του Crystal Pite με αποσπάσματα από το soundtrack της ταινίας Solaris και το περίφημο Decadance του Ohad Naharin.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b