MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Es Buenos Aires Tango

Το διάσημο αργεντίνικο συγκρότημα Τango Por Dos με τον διάσημο χορογράφο και χορευτή Miguel Angel Zotto, έρχεται στην Αθήνα, στις 3, 4 & 5 Δεκεμβρίου, με τη νέα του παραγωγή «Es Buenos Aires Tango», στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Νοσταλγικό, λυπημένο, άγριο, ξέφρενο, βαθιά αισθησιακό… Όπως και να χαρακτηρίσει κανείς το […]

Es Buenos Aires Tango - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το διάσημο αργεντίνικο συγκρότημα Τango Por Dos με τον διάσημο χορογράφο και χορευτή Miguel Angel Zotto, έρχεται στην Αθήνα, στις 3, 4 & 5 Δεκεμβρίου, με τη νέα του παραγωγή «Es Buenos Aires Tango», στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Νοσταλγικό, λυπημένο, άγριο, ξέφρενο, βαθιά αισθησιακό… Όπως και να χαρακτηρίσει κανείς το τάνγκο, πάντα θα βρίσκει ένα κοινό σημείο αναφοράς: την ταύτισή του με τον έρωτα και το πάθος. Τρεις βραδιές γεμάτες πάθος και σαγήνη. Τρεις μοναδικές παραστάσεις στις οποίες ο έρωτας εκφράζεται μέσα από το χορό… δεκατέσσερις χορευτές με ζωντανή ορχήστρα θα μας μεταφέρουν στις μιλόνγκες του Μπουένος Αιρες.
Έναρξη προπώλησης: Πέμπτη 12 Νοεμβρίου. Τηλ. 210-7282333, www.megaron.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b