MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Carmen με την Aida Gomez

Στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου, η ΕΛΒΑ παρουσιάζει στο κοινό της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας αντίστοιχα, μία από τις σπουδαιότερες χορεύτριες παγκοσμίως, την Aida Gomez. Η χαρισματική ισπανίδα χορεύτρια και το συγκρότημά της Aida Gomez Danza Compania έρχονται στη χώρα μας για δύο μοναδικές παραστάσεις στο Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης και στο Αρχαίο Ωδείο Πάτρας, σε […]

Carmen με την Aida Gomez - Monopoli.gr
Monopoli Team

Στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου, η ΕΛΒΑ παρουσιάζει στο κοινό της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας αντίστοιχα, μία από τις σπουδαιότερες χορεύτριες παγκοσμίως, την Aida Gomez.
Η χαρισματική ισπανίδα χορεύτρια και το συγκρότημά της Aida Gomez Danza Compania έρχονται στη χώρα μας για δύο μοναδικές παραστάσεις στο Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης και στο Αρχαίο Ωδείο Πάτρας, σε μια μουσικοχορευτική παράσταση flamenco, του έργου «Carmen».
Η «Carmen», σε σκηνοθεσία του Emilio Sagi, έκανε πρεμιέρα με εξαιρετική επιτυχία στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ του Jerez της Ισπανίας. Η μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία της ξεκίνησε από την Αθήνα σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο και ακολούθησε το Μεξικό και η Αμερική.
Η συγχώνευση του ταλέντου των δημιουργών της παράστασης και όλου του καλλιτεχνικού επιτελείου έχει σαν αποτέλεσμα ένα θέαμα ιδιαίτερης ομορφιάς γεμάτο από ελκυστική ένταση. Η Aida Gomez ερμηνεύει με τον καλύτερο τρόπο το ρόλο της Carmen συνδυάζοντας τη χορευτική της δεινότητα στο φλαμένκο με τις γνώσεις της στον κλασικό χορό.
Τη μουσική διεύθυνση – προσαρμογές – παρεμβάσεις μουσικής flamenco της παράστασης έχει ο σημαντικός συνθέτης και συνεργάτης του Ballet Nacional de Εspana, Jose Antonio Rodriguez στον οποίο οφείλεται και η τελευταία παραγωγή του Ballet Nacional de Εspana με τίτλο La Leyenda.
Προπώληση εισιτηρίων:
Για Θεσσαλονίκη: Ianos, Metropolis, Περίπτερο Πλατείας Αριστοτέλους
Για Πάτρα: Musical, Discover, Γωνιά του βιβλίου, Γραφεία Φεστιβάλ (Πατρέως 14 – τηλ. 6977347098)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Aida Gomez
Σκηνοθεσία: Emilio Sagi


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b