MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Aphasiadisiac

Την Τρίτη 12 Μαΐου, το Θέατρο Παλλάς φιλοξενεί τα διάσημα μπαλέτα από το Βέλγιο C de la B (Les Ballets Contemporains de la Belgique), όπου θα παρουσιάσουν το νέο τους έργο «Aphasiadisiac». Οι C De la B είναι δημιούργημα μιας σπουδαίας προσωπικότητας της παγκόσμιας σκηνής του χορού, του Alain Platel. Στο «Aphasiadesiac» ο Τεντ Στόφερ, […]

Aphasiadisiac - Monopoli.gr
Monopoli Team

Την Τρίτη 12 Μαΐου, το Θέατρο Παλλάς φιλοξενεί τα διάσημα μπαλέτα από το Βέλγιο C de la B (Les Ballets Contemporains de la Belgique), όπου θα παρουσιάσουν το νέο τους έργο «Aphasiadisiac». Οι C De la B είναι δημιούργημα μιας σπουδαίας προσωπικότητας της παγκόσμιας σκηνής του χορού, του Alain Platel. Στο «Aphasiadesiac» ο Τεντ Στόφερ, χορογράφος και δημιουργός του έργου, μιλά για την πολιτική της αγάπης, την ελπίδα, τις ματαιώσεις και τις ρομαντικές μας ιδέες για τις ανθρώπινες σχέσεις.
Το «Aphasiadesiac» είναι το τρίτο μέρος της τριλογίας του Στόφερ (έχουν προηγηθεί τα έργα I Enigma και Dear Elizabeth) και είναι εμπνευσμένο από τις παιδικές του μνήμες και την προσωπική διαδρομή μέσα από τις σχέσεις του. Με πέντε ερμηνευτές επί σκηνής και ένα μουσικό χαρμάνι από σλάβικες μελωδίες και μπόσα νόβα, η παράσταση κατορθώνει να περνά τη συγκίνηση, την ένταση και τη σύνδεση προσώπων και συναισθημάτων σε μια κυνική εποχή.
Σύλληψη και σκηνοθεσία: Ted Stoffer, Δραματουργία: Ladislav Soukup

Προπώληση εισιτηρίων:
Παλλάς: Βουκουρεστίου 5, Τηλ.: 2103213100. Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων (Δευτέρα έως Σάββατο 9:00 – 20:00, τις Κυριακές 12:00-20:00 και τις ημέρες των παραστάσεων 9:00 – 21:00)
Με πιστωτική κάρτα: 2108108181
Κρατήσεις μέσω internet: www.ellthea.gr
Στη Fnac και στο Public
Και σε 62 υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ted Stoffer
Σκηνοθεσία: Ted Stoffer


Παίζουν: Yvan Auzely, Mike de Groote, Kristyna Lhotakova, Ted Stoffer, Pieterjan Vervondel

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b