MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Todo Latino Salsa Festival

Για τρεις μέρες, από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου, χορεύουμε σε ρυθμούς salsa! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται τριήμερο διεθνές φεστιβάλ χορού salsa, που πραγματοποιείται με την συμμετοχή μεγάλων ονομάτων της διεθνούς salsa σκηνής. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα salsa και χορευτικά shows από καταξιωμένους διεθνώς χορευτές (Eddie Torres, Tropical […]

Todo Latino Salsa Festival - Monopoli.gr
Monopoli Team

Για τρεις μέρες, από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου, χορεύουμε σε ρυθμούς salsa! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται τριήμερο διεθνές φεστιβάλ χορού salsa, που πραγματοποιείται με την συμμετοχή μεγάλων ονομάτων της διεθνούς salsa σκηνής.
Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα salsa και χορευτικά shows από καταξιωμένους διεθνώς χορευτές (Eddie Torres, Tropical Gem, Super Mario, Yamulee, U-Tribe και πολλούς άλλους), αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς χορού με μεγάλα βραβεία (χρηματικό έπαθλο για το πρώτο ζευγάρι νικητών, δυνατότητα στους νικητές να παραβρεθούν σε μεγάλα φεστιβάλ του εξωτερικού).
Αναγνωρισμένα μουσικά σχήματα στο χώρο της Latin μουσικής, μεταξύ των οποίων και η δημοφιλέστερη μπάντα, οι «El Gran Combo de Puerto Rico», και οι «New Swing Sextet» δίνουν συναυλίες στο χώρο του φεστιβάλ, ενώ κάθε βράδυ διοργανώνονται μεγάλα πάρτι με γνωστούς DJs.
Ο χώρος έχει διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες της εκδήλωσης και περιλαμβάνει: Τέσσερις διαφορετικούς χώρους στους οποίους πραγματοποιούνται τα workshops χορού, μεγάλη σκηνή για τα shows και τις live εμφανίσεις των συγκροτημάτων, πίστα χορού 1000 τ.μ., 2 lounges με ιδιαίτερο design για την ξεκούραση των καλεσμένων, bars και κιόσκια που πωλούν φαγητό και ποτά, αλλά και ειδικά διαμορφωμένο χώρο με σημεία πώλησης ειδών χορού.

Τα workshops ξεκινούν στις 16.00 και 18.00, οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.
Προπώληση εισιτηρίων: Metropolis, www.salsafestival.gr.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b