MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
19
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Ο κυνηγός

Το έργο του Βασίλη Χριστοφιλάκη επαναλαμβάνεται και φέτος για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Πορεία. Το ευαίσθητο θέμα που αναδεικνύεται στο έργο είναι η παιδοφιλία. Μετά από 12 χρόνια που πέρασε στη φυλακή με την κατηγορία της ασέλγειας εις βάρος ανήλικων κοριτσιών, ο 40χρονος Ουόλτερ επιστρέφει στην πόλη που μεγάλωσε. Προσπαθεί να είναι ήσυχος και αγωνίζεται […]

Ο κυνηγός - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το έργο του Βασίλη Χριστοφιλάκη επαναλαμβάνεται και φέτος για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Πορεία. Το ευαίσθητο θέμα που αναδεικνύεται στο έργο είναι η παιδοφιλία.
Μετά από 12 χρόνια που πέρασε στη φυλακή με την κατηγορία της ασέλγειας εις βάρος ανήλικων κοριτσιών, ο 40χρονος Ουόλτερ επιστρέφει στην πόλη που μεγάλωσε. Προσπαθεί να είναι ήσυχος και αγωνίζεται να στήσει μια νέα ζωή. Όπως είναι «φυσικό», τα εμπόδια δεν αργούν να φανούν. Ο Ουόλτερ γνωρίζει ξανά τον ενήλικο έρωτα. Η σχέση του όμως με την ασυμβίβαστη Βίκυ και το ασυνήθιστα χαμηλό προφίλ του, ανασύρουν στην επιφάνεια το μυστικό του. Η κοινωνία μόλις μαθαίνει το παρελθόν του, τον κατατρέχει. Ωστόσο, τον Ουόλτερ τον απασχολεί ο ίδιος ο εαυτός του. Εκεί θέλει να δώσει τη μάχη… Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από την κινηματογραφική ταινία «The Woodsman» («Ο Ξυλοκόπος»).
Σκηνικά: Γιάννης Στεφανάκις, Κοστούμια: Μαρία Παπαδοπούλου, Φωτισμοί: Γιώργος Φακούρας, Φωτογραφίες: Πέτρος Αλατζάς, Μουσική Επιμέλεια: Βασίλης Χριστοφιλάκης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Βασίλης Χριστοφιλάκης
Σκηνοθεσία: Βασίλης Χριστοφιλάκης


Παίζουν: Κώστας Καζανάς, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Σταύρος Σιούλης, Νάντια Περιστεροπούλου

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ