MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
19
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Βασιλιάς Ληρ

Ο Νικήτας Τσακίρογλου πρωταγωνιστεί στον «Βασιλιά Ληρ», που ανεβαίνει στο Βασιλικό Θέατρο. Ο Ληρ είναι το μεγάλο δραματικό ποίημα, όπου ο άνθρωπος βρίσκεται ενώπιος ενωπίω με την αλήθεια, αφού έχει πρώτα διασχίσει όλο τον ανήφορο του πόνου, που του έχουν προκαλέσει τόσο οι δικές του αφροσύνες όσο και η κοινωνική βαρβαρότητα. Το έργο ανεβαίνει σε […]

Βασιλιάς Ληρ - Monopoli.gr
Monopoli Team

Ο Νικήτας Τσακίρογλου πρωταγωνιστεί στον «Βασιλιά Ληρ», που ανεβαίνει στο Βασιλικό Θέατρο. Ο Ληρ είναι το μεγάλο δραματικό ποίημα, όπου ο άνθρωπος βρίσκεται ενώπιος ενωπίω με την αλήθεια, αφού έχει πρώτα διασχίσει όλο τον ανήφορο του πόνου, που του έχουν προκαλέσει τόσο οι δικές του αφροσύνες όσο και η κοινωνική βαρβαρότητα. Το έργο ανεβαίνει σε μια νέα, σύγχρονη μετάφραση του Διονύση Καψάλη και σε σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού. Σκηνικά-κοστούμια: Ελένη Μανωλοπούλου, Μουσική: Θόδωρος Αμπαζής, Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου, Κίνηση: Νικολάι Καρπόφ, Δραματουργική επεξεργασία: Αμαλία Κοντογιάννη.

Πληροφορίες- Κρατήσεις: Βασιλικό Θέατρο (Ώρες λειτουργίας ταμείων: 9.30 – 21.30. Τηλ. κρατήσεων: 2310288000)
«Ολύμπιον» (Ώρες λειτουργίας ταμείων: Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 10.00 – 14.00, 17.00- 21.00, Τετάρτη, Σάββατο: 10.00 – 18.00, Τηλ. κρατήσεων: 2310223211)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Σαίξπηρ
Σκηνοθεσία: Στάθης Λιβαθινός


Παίζουν: Νικήτας Τσακίρογλου, Μαριάννα Δημητρίου, Πολυξένη Σπυροπούλου, Ευτυχία Γιακουμή, Διονύσης Μπουλάς, Χρήστος Σούγαρης, Χρήστος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Κοντός, Γιάννης Χαρίσης, Στέλιος Ανδρονίκου, Ευθύμης Παππάς. Παίζουν επί σκηνής οι μουσικοί: Χρήστος Κλάρος (μπάσο), Παναγιώτης Παπάζογλου (ηλεκτρική κιθάρα), Θεόδωρος Χυτήρης (τύμπανα)

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ