MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
19
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Indian Summer

To βραβευμένο έργο της Lucy Maurice παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τις 3 Μαρτίου. Το «Indian Summer» ανέβηκε για πρώτη φορά στο Upstairs του Landor Theatre του Λονδίνου, το Σεπτέμβριο του 1996, με την συγγραφέα να υποδύεται τo ρόλο της Στέφη. Έκτοτε, έχει ανέβει σε αρκετές διαφορετικές εκτελέσεις από την Αγγλία μέχρι την […]

Indian Summer - Monopoli.gr
Monopoli Team

To βραβευμένο έργο της Lucy Maurice παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τις 3 Μαρτίου. Το «Indian Summer» ανέβηκε για πρώτη φορά στο Upstairs του Landor Theatre του Λονδίνου, το Σεπτέμβριο του 1996, με την συγγραφέα να υποδύεται τo ρόλο της Στέφη. Έκτοτε, έχει ανέβει σε αρκετές διαφορετικές εκτελέσεις από την Αγγλία μέχρι την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και αρκετά βραβεία σε θεατρικά φεστιβάλ (1ο βραβείο καλύτερου έργου και βραβείο α΄ γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ της Pahiatua, 2002).
Η πλοκή εκτυλίσσεται στο καφέ του σιδηροδρομικού σταθμού του Λονδίνου. Μια ήσυχη κυριακάτικη νύχτα, 2 νέες γυναίκες, η Στέφη και η Λώρα, μοιράζονται τις σκέψεις τους. Συγκρίνουν τις μετέωρες ζωές τους και ονειρεύονται μια διέξοδο διαφυγής. Οι δύο ηθοποιοί καλούνται να υποδυθούν και άλλους δέκα ρόλους, καθώς διάφορες γυναίκες επισκέπτονται το καφέ. Μετάφραση: Νάντια Σπηλιωτοπούλου, Μουσική: Φίλιππος Πλιάτσικας, Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Lucy Maurice
Σκηνοθεσία: Ελένη Μποζά


Παίζουν: Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νάντια Σπηλιωτοπούλου. Συμμετέχει ο Μανώλης Olayinka Afolayan (Mc Yinka)

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ