MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Singin΄ in the rain

Το «καλύτερο μιούζικαλ όλων των εποχών», όπως έχει ανακηρυχθεί από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου, ζωντανεύει στη σκηνή του Θεάτρου Badminton από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου και μας μεταφέρει με χιούμορ, αθωότητα και λάμψη στη «χρυσή» εποχή του Χόλυγουντ! Το μυθικό tap-dancing μιούζικαλ, η θεατρική εκδοχή της ομώνυμης ταινίας που κυκλοφόρησε το 1952 από […]

Singin΄ in the rain - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το «καλύτερο μιούζικαλ όλων των εποχών», όπως έχει ανακηρυχθεί από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου, ζωντανεύει στη σκηνή του Θεάτρου Badminton από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου και μας μεταφέρει με χιούμορ, αθωότητα και λάμψη στη «χρυσή» εποχή του Χόλυγουντ!
Το μυθικό tap-dancing μιούζικαλ, η θεατρική εκδοχή της ομώνυμης ταινίας που κυκλοφόρησε το 1952 από το φοβερό συγγραφικό δίδυμο Betty Comden-Adolph Green με πρωταγωνιστή τον χορευτή-σταρ Gene Kelly, αναβιώνει ζωντανά στη σκηνή με όλη την κεφάτη μεγαλοπρέπειά της.
Η νέα υπερπαραγωγή της UK Productions (Beauty and The Beast που απολαύσαμε και στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2007, Seven Brides for Seven Brothers, South Pacific, Jekyll and Hyde The Musical, Carousel κ.ά) έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και έχει δεχτεί το πιο ζεστό χειροκρότημα του κοινού, όπου κι αν έχει παρουσιαστεί.
Στα βήματα του αξέχαστου «Μάστερ της Κλακέτας», Gene Kelly, θα απολαύσουμε το αστέρι του Broadway και του West End, Tim Flavin, τον πρώτο Αμερικανό ηθοποιό που έχει λάβει το βραβείο «Laurence Olivier».
Τραγουδήστε μαζί με το λαμπερό λονδρέζικο καστ και τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια στην ιστορία της μουσικής κωμωδίας: Good Morning, Make ΄em Laugh και φυσικά το πασίγνωστο Singin΄ in the Rain υπό τους ήχους της πραγματικής βροχής που θα πέφτει στη σκηνή!
Η σκηνοθεσία της παράστασης ανήκει στον Alison Pollard, οι χορογραφίες στον Graeme Henderson και η μουσική επιμέλεια στον Gareth Williams.
Οι στίχοι θα προβάλλονται στα ελληνικά με υπέρτιτλους.
Πληροφορίες – Κρατήσεις: www.ticketnet.gr, 210-8840600
Προπώληση εισιτηρίων:
Με πιστωτική κάρτα: 210 88 40 600, www.ticketnet.gr. Με μετρητά: Ταμεία Θεάτρου Badminton, Virgin Megastores, Public

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Betty Comden, Adolph Green
Σκηνοθεσία: Alison Pollard


Παίζουν: Tim Flavin, Jessica Punch, Graeme Henderson, Amy Griffiths

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b