MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Η Εκατομμυριούχος

Την «Εκατομμυριούχο» του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω υπό τη μορφή μιούζικαλ, με τη Νόνικα Γαληνέα στον πρωταγωνιστικό ρόλο, παρουσιάζει στις 6, 7, 8, 10, 11 και 12 Οκτωβρίου το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Πρόκειται για την πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του ομώνυμου έργου του Νομπελίστα Ιρλανδού δραματουργού, που η ίδια η ηθοποιός και μεταφράστρια διασκεύασε σε μορφή μιούζικαλ, […]

Η Εκατομμυριούχος - Monopoli.gr
Monopoli Team

Την «Εκατομμυριούχο» του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω υπό τη μορφή μιούζικαλ, με τη Νόνικα Γαληνέα στον πρωταγωνιστικό ρόλο, παρουσιάζει στις 6, 7, 8, 10, 11 και 12 Οκτωβρίου το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Πρόκειται για την πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του ομώνυμου έργου του Νομπελίστα Ιρλανδού δραματουργού, που η ίδια η ηθοποιός και μεταφράστρια διασκεύασε σε μορφή μιούζικαλ, σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Κοσμά Βίδο. Τη φιλόδοξη αυτή παραγωγή συνυπογράφουν ο Σωτήρης Χατζάκης στην σκηνοθεσία, ο Σταμάτης Κραουνάκης στη μουσική, ο Γιάννης Μπέζος στον συμπρωταγωνιστικό ρόλο και η Λίνα Νικολακοπούλου στους στίχους.
Η «Εκατομυριούχος» με το χαρακτηριστικό όνομα Επιφάνια Σατράπη ντι Πάρεργα το γένος Μιλιόνι, αφότου κληρονόμησε τον πατέρα της, εγκαταλείπει απογοητευμένη τον μποξέρ σύζυγό της και τον εραστή της κι ερωτεύεται έναν ιδεαλιστή γιατρό, προστάτη των φτωχών, με τον οποίο αποφασίζουν να μπουν σε αμοιβαία δοκιμασία για να ανακαλύψουν, εάν κάνουν ο ένας με τον άλλον. Ο γιατρός στη δοκιμασία που είχε ζητήσει ο πατέρας της (να βρει έναν άντρα με ταλέντο στην απόκτηση χρημάτων) και η εκατομμυριούχος στη δοκιμασία που είχε ζητήσει η μητέρα του (να βρει μια γυναίκα που να μπορεί να ζήσει για ένα εξάμηνο με ελάχιστα χρήματα).
Σκηνικά, κοστούμια: Γιάννης Μετζικώφ, Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Ζαχαρίου, Εικόνες- βίντεο: Γρηγόρης Καραντινάκης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Τζορτζ Μπέρναρντ Σο
Σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης


Παίζουν: Νόνικα Γαληνέα, Γιάννης Μπέζος, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μελίνα Τανάγρη, Μπάμπης Γιωτόπουλος, Αρτο Απαρτιάν, Χρήστος Ευθυμίου

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b