MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“A star is born”… και δεν είναι η Lady Gaga

Ένα αστέρι, πράγματι, γεννήθηκε στο πολυαναμενόμενο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Bradley Cooper, “Α star is born”: Έχει τέσσερα πόδια, απαλό τρίχωμα, ιδανικό για αγκαλιές και το όνομά του (τόσο στην ταινία όσο και στην πραγματική ζωή) είναι Charlie. Προσοχή ακολουθούν μερικά spoilers!

Monopoli Team

«Αγαπάω τα σκυλιά. Ήθελα στην ταινία να έχω μια τέτοια σχέση με ένα σκύλο. Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι δεν έχει παιδιά αλλά έχει ένα σκύλο που ήθελα να είναι μέρος της ιστορίας του», θα πει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “People” ο Αμερικανός ηθοποιός Bradley Cooper για τη νέα ταινία “A Star Is Born”, στην οποία εκτός από πρωταγωνιστής είναι και σκηνοθέτης, αλλά και παραγωγός. Συμπρωταγωνίστριά του είναι η τραγουδίστρια Lady Gaga.

Ο σκυλάκος του έργου λοιπόν, είναι πραγματικά ο σκύλος του ηθοποιού, ο γλυκύτατος Charlie, τον οποίο έχει υιοθετήσει απο καταφύγιο και στον οποίο μάλιστα έχει και μεγάλη αδυναμία. Γι’ αυτό και ήθελε να τον έχει μαζί του στην ταινία. Ο ηθοποιός αποκαλύπτει γελώντας: «Δεν μπορούσα να έχω άλλο σκύλο γιατί ήθελα να φανεί αυτή η ιδιαίτερη σχέση. Βέβαια μετά την ταινία την έχει δει κάποιος. Έχει ατζέντη και δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά μου. Και όταν είμαστε μαζί φεύγει μακριά μόνος του εκτός και αν έχω φαγητό».

 

Σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας, ένας αστέρας του κινηματογράφου (Bradley Cooper) βοηθά μία νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιό (Lady Gaga) να αποκτήσει φήμη, παρόλο που η ηλικία του και το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει επηρεάζουν αρνητικά την καριέρα του. Αξιωσημείο είναι πως ο σκυλάκος Charlie παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά παίζει τον εαυτό του, αποδίδει αξεπέραστα τον ρόλο του, γεγογός που έχει αφήσει τα μέλη της παραγωγής άναυδα. Μάλιστα στη σκηνή της κορύφωσης με τον θάνατο του χαρακτήρα του Cooper, ο Charlie πρέπει να βγάλει τον έντονο συναισθηματισμό που απαιτεί η σκηνή. Και απ’ ότι φαίνεται τα κατάφερε, καθώς όλη η κοινότητα του Τwitter τοποθετείται πάνω σε αυτό και ζητά βραβείο για τον Charlie ως μέλος του καστ της ταινίας!

05 bradley cooper dog.w700.h700

H Mη Κερδοσκοπική Οργάνωση PETA στις ΗΠΑ, θεώρησε πως η ιδέα για ένα βραβείο σχετικά με τη συμβολή του ρόλου του Charlie στην ταινία ήταν καλή, αλλά όχι για τις δεξιότητές του. Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα η οργάνωση ανακοίνωσε ότι παρέδωσε στον Bradley Cooper, για πρώτη φορά, το βραβείο Compassion in Film επειδή προτίμησε να συμπεριλάβει τον δικό του σκύλο στην ταινία – στον ρόλο που είχε φανταστεί να υπάρχει στο στόρυ – αντί να χρησιμοποιήσει εκθέτη ζώων, όπως κάνουν πολλές παραγωγές του Χόλιγουντ.

«Ο αξιολάτρευτος σκύλος του Cooper κλέβει τις καρδιές των θεατών σε αυτή την ταινία, επειδή είναι σαφές ότι αγαπούσε να είναι με τον πραγματικό “μπαμπά” του», δήλωσε η αντιπρόεδρος της PETA, Lisa Lange, «Ο PETA έχει δει τόσα πολλά σχετικά με την κακοποίηση και την παραμέληση των σκύλων, τόσο εντός όσο και εκτός των γυρισμάτων, που ελπίζουμε ότι η ευγενική απόφαση του Cooper, να πράξει με αυτόν τον τρόπο, να αποτελέσει το φωτεινό παράδειγμα για το σύνολο των παραγωγών του Χόλιγουντ». 

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b