MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

Frida Κι Άλλο από τους Fly Theatre στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών

Από την Πέμπτη 4 έως και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, το Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών φιλοξενεί την παράσταση «Frida Κι Άλλο».

author-image Λένα Δαλαμαρίνη

Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στο Θέατρο 104 στην Αθήνα και το Θέατρο Τ στη Θεσσαλονίκη και λίγο πριν ετοιμάσουν βαλίτσες για ακόμα μία χρονιά στην πρωτεύουσα (και πάλι στο θέατρο 104) και για το ταξίδι τους στο Παρίσι (στο φημισμένο Théâtre Marigny), οι ταλαντούχοι Fly Theatre έρχονται ξανά στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών, έχοντας στις αποσκευές τους μια συναρπαστική ιστορία βασισμένη στη ζωή και το έργο της Μεξικανής ζωγράφου Frida Kahlo.

 

Η πολυμεσική παράσταση «Frida Κι Άλλο», σε κείμενο Κατερίνας Δαμβόγλου, αξιοποιεί τις αρχές των Fly Theatre – προσήλωση στον χώρο, τον ρυθμό, το σώμα και το θεατρικό παιχνίδι – για να ζωντανέψει μοναδικά και πρωτότυπα τη ζωή της Frida Kahlo. Η παράσταση πραγματεύεται την ιστορία της ζωγράφου, τους φυσικούς περιορισμούς και τον πόνο που την ώθησαν να δημιουργήσει ένα σύμπαν που κυριαρχείται από κίνηση και πάθος.

 

frida ki allo entro il testo 2018

Η Κατερίνα Δαμβόγλου ενσαρκώνει τη Μεξικανή ζωγράφο παρουσιάζοντας επί σκηνής τα βιώματα, αλλά και μια πληθώρα συναισθημάτων της εκρηκτικής και ασυμβίβαστης Frida. Ο Robin Beer δημιουργεί ζωντανά ήχο και εικόνες μέσα από προβολή live video χτίζοντας τον κόσμο γύρω της. Με τις διαρκείς προβολές και το ζωντανό χειροποίητο video, οι Fly Theatre «ζωγραφίζουν» στη σκηνή την προσωπικότητα της Frida Kahlo μέσα από εμβληματικές εικόνες και τους πίνακές της.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Κατερίνα Δαμβόγλου
Σκηνοθεσία: Fly Theatre

Σκηνικά: Ερμίνα Αποστολάκη
Κοστούμια: Ερμίνα Αποστολάκη
Μουσική: Robin Beer
Φωτισμοί: Robin Beer

Παίζουν: Κατερίνα Δαμβόγλου, Robin Beer

Διάρκεια: 85 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό: 12 ευρώ, Μειωμένο: 10 ευρώ, Ατέλεια: 5 ευρώ
Πληροφορίες: Προπώληση: Στα εκδοτήρια του ΚΘΒΕ, ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876
Παραστάσεις: Από 04/10/2018 έως και 07/10/2018: Όλες τις μέρες στις 21.00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b