MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Blue Jasmine του Γούντι Άλλεν στο Θέατρο Διάνα

Η Ελένη Ράντου παρουσιάζει μια δική της θεατρική διασκευή του Οσκαρικού έργου του Γούντυ Άλλεν, “Βlue Jasmine”, από τον Οκτώβριο, στη σκηνή του Θεάτρου Διάνα, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

author-image Λένα Δαλαμαρίνη

Η υπόθεση αφορά σε μια πλούσια χρεωκοπημένη Νεοϋορκέζα, η οποία μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή, προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκασμένη να μετακομίσει στην αδερφή της στο Σαν Φρανσίσκο, όλος ο κόσμος της επαναπροσδιορίζεται με απρόβλεπτες συνέπειες.

Το σενάριο στηριγμένο σε μια άλλη εκδοχή του Λεωφορείο ο Πόθος, περιγράφει με μοναδικά κωμικοτραγικό τρόπο το οδοιπορικό της πτώσης, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια.

Η ταινία έλαβε 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ, ενώ βραβεύτηκε με τη Χρυσή Σφαίρα, το Bafta και το Screen Actors Guild Award. Τη θεατρική απόδοση του “Βlue Jasmine” θα κάνει η Ελένη Ράντου σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής

Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη
Κοστούμια: Κική Γραμματικοπούλου
Μουσική: Ιάκωβος Δρόσος
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Χορογραφία: Αντιγόνη Γύρα

Παίζουν: Ελένη Ράντου, Μάξιμος Μουμούρης, Παντελής Δεντάκης, Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Κώστας Κορωναίος, Ορέστης Καρύδας, Δημήτρης Καπετανάκος

Σενάριο: Γούντυ Άλλεν
Διασκευή: Ελένη Ράντου, Βαγγέλης Χατζηνικολάου
Φωτογραφίες: Γιώργος Καβαλλιεράκης
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b