MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Υπάρχουν θετικά στο να μην μπορείς να δεις; Ένας τυφλός άντρας δίνει την απάντηση του

Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να μάθετε το πώς βιώνουν την καθημερινότητα τους άνθρωποι χωρίς όραση, τότε δείτε την απάντηση που δίνει ένας εκ γενετής τυφλός, ο Tommy Edison, σε όλους εκείνους που εκφράζουν κατά καιρούς, τη βαθιά τους λύπη για την κατάστασή του.

Monopoli Team

Ο Tommy Edison είναι ένας παρουσιαστής ραδιοφώνου και Youtuber και καταφέρνει να μην χάνει την αισιοδοξία του, έχοντας μάθει να ζει έτσι, από την ημέρα που γεννήθηκε. Πάντα μ’ ένα χαμόγελο στα χείλη, ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος είναι επίσης κριτικός κινηματογράφου, δεν σταματά να αποδεικνύει συνεχώς πως το να μην βλέπεις δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί…

Αποδεικνύοντας ότι η τύφλωση δεν είναι κατάρα, ο Tommy δημιούργησε ένα βίντεο, όπου ανέφερε όλα τα καλά πράγματα του να μην μπορείς να δεις και είναι αδύνατο να διαφωνήσει κανείς μαζί του.

Η εμπειρία του Tommy Edison!

Oι άνθρωποι γύρω μου συνήθως μου λένε “Πρέπει να είναι πολύ άσχημο να είσαι τυφλός!”, “Θεέ μου πώς το κάνεις;”, “Kαημένε μου…”. Ναι, όλα αυτά είναι αλήθεια! Αλλά ξέρεις κάτι; Υπάρχουν πολλά καλά πράγματα στο να είσαι τυφλός. 

1. Mπαίνω στα αεροπλάνα πρώτος. 

2. Mπαίνω ως V.I.P σε διάφορα πάρκα ψυχαγωγίας. 

3. Ποτέ δεν ανησυχώ για το ποτό και την οδήγηση.

4. Δεν χρειάζεται να κόβω μόνος μου το γκαζόν μου. 

5. Οι λογαριασμοί μου της ΔΕΗ είναι χαμηλότεροι από τους δικούς σας. 

6. Παίρνω το τραίνο με μισό εισιτήριο (πολλές φορές ακόμα και δωρεάν!).

7. Όλες οι γυναίκες με τις οποίες είμαι μαζί είναι οι πιο ωραίες!

8. Δεν βλέπω στους άλλους την ηλικία τους.

9. Δεν κάνω διακρίσεις. Δεν κρίνω τους ανθρώπους σύμφωνα με την ομορφιά τους, αλλά με το τί εκφράζουν με το στόμα τους και την καρδιά τους. Έτσι γνωρίζω τους ανθρώπους κι αυτό από μόνο του είναι πολύ…κουλ! 

Πολλοί ήταν αυτοί που βρήκαν τα λόγια αυτά του Tommy, πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας. 

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b