MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Έλα να παίξουμε της Γεωργίας Πιερρουτσάκου στο Θέατρο Επί Κολωνώ

Το Θέατρο Επί Κολωνώ παρουσιάζει στη σκηνή του Black Box την κομεντί «Έλα να παίξουμε» της Γεωργίας Πιερρουτσάκου, από το Σάββατο 14 Απριλίου έως την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Μετά την πρώτη παρουσίαση στο πλαίσιο του Στούντιο Νέων Συγγραφέων του Εθνικού Θεάτρου στο Νέο Rex τον Ιούνιο του 2016, ΕΚΕΙΝΟΣ και ΕΚΕΙΝΗ επιστρέφουν, στο Black Box του Επί Κολωνώ, για να μας αφηγηθούν και πάλι την πιο απίθανη – μα πέρα για πέρα αληθινή – ερωτική ιστορία. Τη δική τους!

elanapaixoume 2018

ΕΚΕΙΝΗ μπαίνει στο μπαράκι. ΕΚΕΙΝΟΣ την προσέχει αμέσως. Το βλέμμα της καρφώνεται επάνω του. Το παιχνίδι έχει μόλις αρχίσει. Τα πιόνια έχουν στηθεί. Ο χρόνος μετράει κιόλας αντίστροφα. Κι ύστερα… Πρώτος έρωτας. ΕΚΕΙΝΟΣ κι ΕΚΕΙΝΗ μαζί. Επιδίδονται στο κυνήγι της ευτυχίας. Ανταγωνίζονται ποιος αγαπάει περισσότερο! Κι ο χρόνος να κυλάει. Κι ύστερα… Μία λάθος κίνηση. Κι ύστερα… ΕΚΕΙΝΟΣ κι ΕΚΕΙΝΗ. Μόνοι πια. Να μη θυμούνται. Να μη θέλουν να θυμούνται. Αλλά να ξέρουν και οι δυο πως μια παρτίδα έχει μείνει μισοτελειωμένη. Ή μήπως έληξε; Ισοπαλία; «Κι αυτή δεν έχει τέλος η παρτίδα».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Γεωργία Πιερρουτσάκου, Λάζαρος Βαρτάνης

Σκηνικά: Ηλένια Δουλαδίρη
Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη
Φωτισμοί: Ευγενία Μακαντάση

Παίζουν: Στέφανος Παπατρέχας, Γεωργία Πιερρουτσάκου

Διάρκεια: 70 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό: 10 ευρώ, Φοιτητικό/Ανέργων: 10 ευρώ, Ατέλειες: 5 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 14 Απριλίου έως 13 Μαΐου 2018
Πληροφορίες: Προπώληση: www.epikolono.gr, Viva.gr, 11876, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Αθηνόραμα.gr, Viva Kiosk Σύνταγμα
Παραστάσεις: Παρασκευή 21:30, Σάββατο 19:00, Κυριακή 21:30
Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b