MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Reservoir Dogs του Quentin J. Tarantino στο Σύγχρονο Θέατρο

Το “Reservoir Dogs”, η αστυνομική περιπέτεια, Quentin J. Tarantino, με πινελιές μαύρου χιούμορ, ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Σύγχρονο Θέατρο, από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Το θρυλικό πια “Reservoir Dogs” κυκλοφόρησε στον κινηματογράφο το 1992 και ήταν η πρώτη ταινία που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Quentin Tarantino. Φέτος γιορτάζονται τα 25 χρόνια από την πρώτη προβολή της ταινίας.

Πέντε, άγνωστοι μεταξύ τους, κακοποιοί με τα παρατσούκλια ο Λευκός, ο Ροζ, ο Ξανθός,ο Πορτοκαλί και ο Καφέ, επιλέγονται από έναν μαφιόζο ώστε να ληστέψουν ένα κοσμηματοπωλείο.’Eνα χτύπημα και μετά θα εξαφανιστούν χωρίς να γνωρίζει ο ένας την κατεύθυνση του άλλου. Η ανωνυμία είναι βασικό κομμάτι του σχεδίου- κάνεις δεν ξέρει κανέναν και έτσι κάνεις δεν μπορεί να καρφώσει κανέναν. Το σχέδιο μοιάζει τέλειο…και το έργο ξεκινάει ακριβώς μετά από την ληστεία…Η συμμορία συγκεντρώνεται σε μια αποθήκη για να μετρήσει τα κλοπιμαία αλλά και τις απώλειές της. Εκεί αρχίζουν και οι πιο βίαιες και αιματηρές συγκρούσεις, καθώς απ’ ό,τι ακούγεται επί σκηνής,το σχέδιο φαίνεται παγίδα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Quentin Jerome Tarantino
Μετάφραση: Δελής Τριαντάφυλλος
Σκηνοθεσία: Δελής Τριαντάφυλλος

Σκηνικά: Κωνσταντίνος Παυλίδης

Παίζουν: Ερρίκος Λίτσης, Δημήτρης Αλεξανδρής, Αντώνης Κρόμπας, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Κίμωνας Κουρής, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Βλάσης Πασιούδης

Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό: 17€, Φοιτ./65+: 12€, Κάρτα Ανεργίας/ΑμεΑ: 12€
Σενάριο: Δελής Τριαντάφυλλος
Πληροφορίες: προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr
Παραστάσεις: Δευτέρα & Τρίτη στις 21.00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b