MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μαραθώνιος Yoga για τον “Άλλον Άνθρωπο”

101 δάσκαλοι Yoga, 95 τάξεις σε 19 πόλεις στο διάστημα, από 26 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2017, καλούν τους πολίτες και φίλους της yoga να συμμετέχουν και να προσφέρουν οικονομική ενίσχυση για τη στήριξη της κοινωνικής δράσης “Ο άλλος άνθρωπος”.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Με αφορμή ένα άρθρο για τον κίνδυνο παύσης λειτουργίας της κοινωνικής κουζίνας “Ο άλλος άνθρωπος”, δάσκαλοι Yoga από όλη την Ελλάδα σκέφτηκαν να κινητοποιηθούν και να βοηθήσουν στη συνέχιση της λειτουργίας της κοινωνικής αυτής δράσης.

Μέσω Facebook, σε πολύ μικρό χρόνο και με πρωτοβουλία δασκάλων από όλη την Ελλάδα οργανώθηκε ένα event “Μαραθώνιος Yoga για τον Άλλο Ανθρωπο”, όπου προσφέρονται μαθήματα με εθελοντική εισφορά – κάθε μαθητής προσφέρει αυτό που θεωρεί ικανό από τη δική του τσέπη – για να υποστηρίξει τον κοινωφελή σκοπό.

Μεταξύ 26/11 και 06/12 έχουν προγραμματιστεί πάνω από 100 τάξεις σε 19 πόλεις, από τις οποίες τα έσοδα θα συγκεντρωθούν για τον ίδιο ενιαίο σκοπό. Κάθε δάσκαλος ή yoga studio προσφέρει κάτι διαφορετικό και υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές στα είδη της πρακτικής και στο επίπεδο των τάξεων.

Η διαδικασία οργάνωσης αυτού του event συνέπεσε με τις καταιγίδες που έπληξαν την Μάνδρα Αττικής και της γύρω περιοχές. Η κοινωνική κουζίνα “ο άλλος άνθρωπος” έχει ήδη κινητοποιηθεί για να υποστηρίξει και να προσφέρει σίτιση και βοήθεια στους πληγέντες. Έτσι, ο μαραθώνιος αυτός θα συντελέσει επικουρικά στο να υποστηριχθεί και αυτό το μέτωπο.

Οι τάξεις που προσφέρονται είναι διαθέσιμες σε αυτό το link http://bit.ly/2jAgnXv..

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b