MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ξενάγηση στο Μετς: μια γειτονιά – πύλη του χρόνου

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 από τις 11:30 έως τις 13:30, πραγματοποιείται ξενάγηση στο Μετς, από την αctionplus, με σημείο συνάντησης την Αγία Φωτεινή Ιλισσού και τη συνοδεία των άριστα καταρτισμένων ξεναγών.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Μια γειτονιά κρυμμένη πίσω από τον λόφο του Αρδηττού, τόσο κοντά στο κέντρο αλλά και μακριά του, όσον αφορά την αισθητική, την αρχιτεκτονική, την ατμόσφαιρα. Ξεκινώντας από την Αγία Φωτεινή του Ιλισσού περνάτε από το Ναό της Αγροτέρας Αρτέμιδας, όπου και θα ανασύρετε από τη λήθη τις μυστηριακές τελετές προς τιμή της. Από εκεί, αφήνετε πίσω την πολύβουη πόλη, για να ταξιδέψετε σε μια Αθήνα που όλοι θα θέλαμε να ζούμε. Ένας ζωντανός πίνακας μιας γειτονιάς με ήχους, εικόνες και μυρωδιές μιας άλλης εποχής. Πλάι πλάι με το Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, τη μεγαλύτερη υπαίθρια γλυπτοθήκη της πόλης και την πύλη στο επέκεινα για τις μεγάλες φυσιογνωμίες της πολιτικής, των γραμμάτων και των τεχνών που κείτονται εκεί. Τόπος έμπνευσης, λοιπόν, το Μετς, εκεί που όλες οι τέχνες συναντιoύνται.

Πληροφορίες

Κόστος ξενάγησης: 10€ /άτομο – συνοδοί ΑΜΕΑ που χρήζουν συνοδείας και παιδιά έως 12 ετών (με τη συνοδεία ενηλίκου) δωρεάν.

Προσβασιμότητα: O χώρος δεν είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε: [email protected] & 210-3230102

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b