MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Ο δαιμόνιος κουρέας της Φλητ στρητ στο Ωδείου Ηρώδου Αττικού

Στο Ωείου Ηρώδου Αττικού στις 29/07 θα παρουσιαστεί το μιούζικαλ Sweeney Todd – Ο δαιμόνιος κουρέας της Φλητ Στρητ σε σκηνοθεσία Γιώργου Πέτρου και χορογραφία Ζωής Χατζηαντωνίου.

Monopoli Team

Στο τρίτο ετήσιο ραντεβού της με το μιούζικαλ, η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και ο Γιώργος Πέτρου παρουσιάζουν ένα έργο που οι κριτικοί χαρακτήρισαν ως το σπουδαιότερο καλλιτεχνικό επίτευγμα του Μπροντγουαίυ: Τo μουσικό θρίλερ Sweeney Todd (Σουήνυ Τοντ), σε μουσική και στίχους του μεγαλύτερου ζωντανού θρύλου του αμερικανικού μουσικού θεάτρου, Stephen Sondheim (Στήβεν Σοντχάημ) και κείμενο του Hugh Wheeler (Χιου Γουήλερ), το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1979, σαρώνοντας τα βραβεία Τόνυ. Το Σουήνυ Τοντ ανεβαίνει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών σε μια εντυπωσιακή παραγωγή, με 26μελή θίασο από δημοφιλείς ηθοποιούς και λυρικούς τραγουδιστές, καθώς και ένα 35μελές συμφωνικό σύνολο.

sweeny todd 1

Η δράση τοποθετείται στο ζοφερό Λονδίνο του 19ου αιώνα με τη σκληρή και παράλληλα βαθιά συγκινητική ιστορία του διαβολικού κουρέα της οδού Φλιτ που συγκινεί και διασκεδάζει το κοινό σε όλο τον κόσμο. Ισχυρές δόσεις μαύρου σαρδόνιου χιούμορ σε ισορροπία με μια τραγική ιστορία, που καταδεικνύει τις σκοτεινές πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης και κοινωνίας, με ρεαλιστικά και τρομακτικά στοιχεία.

 Η λαμπερή διανομή, που περιλαμβάνει τον δημοφιλή βαρύτονο Χάρη Ανδριανό και την αγαπημένη ηθοποιό Νάντια Κοντογεώργη στους κεντρικούς ρόλους, και ο μοναδικός ήχος της διάσημης Καμεράτα υπόσχεται μια μαγική μουσική και θεατρική εμπειρία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Stephen Sondheim
Μετάφραση: Γιώργος Πέτρου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Πέτρου

Σκηνικά: Πάρις Μέξης
Κοστούμια: Γιωργίνα Γερμανού
Χορογραφία: Ζωή Χατζηαντωνίου

Παίζουν: Χάρης Ανδριανός, Νάντια Κοντογεώργη, Άρης Πλασκασοβίτης, Μυρσίνη Μαργαρίτη, Χριστόφορος Σταμπόγλης κ.α.

Τιμές Εισιτηρίων: ​Κανονικό: Από 15€ έως 50€ Φοιτητικό: 10€ ΑΜΕΑ: 5€ Ανέργων: 5€
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b