MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Spider-Man επιστρέφει – αποκλειστικό trailer από τη νέα ταινία

Ο Spider-Man στην νέα ταινία του επιστρέφει στον τόπο του, δίπλα στην αγαπημένη του θεία και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Monopoli Team

O άνθρωπος αράχνη θα επιστρέψει εκεί από όπου ξεκίνησε και ζώντας μαζί με την θεία May θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από ένας απλός, καθημερινός υπερήρωας ευρισκόμενος πάντα κάτω από το βλέμμα του μέντορα του, τον Tony Stark. Η επιθυμία του να ξεφύγει από τα στενά όρια της γειτονιάς του και να αποδείξει ότι είναι ένας αληθινός ήρωας μπορεί να πραγματοποιηθεί καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πανούργο Vulture o οποίος θα κάνει την εμφάνισή του και θα απειλήσει όσους νοιάζεται ο Peter.

 SPidermanReturn

O Peter θα προσπαθήσει να ενταχθεί στην ομάδα των Εκδικητών και να συναντήσει τους υπόλοιπους ήρωες, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να περάσει μια σειρά δοκιμασιών και να αποδείξει πραγματικά την αξία του. Στην νέα του ταινία με την Marvel θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια συμμορία κακοποιών οι οποίοι έχουν στα χέρια τους όπλα High-Tech και εκεί πραγματικά θα κριθεί να αποδείξει άμα αξίζει να είναι μέλος της ομάδας των Εκδικητών. Για την θέση του ήρωα και πρωταγωνιστή θα  επιλεχτεί ο ταλαντούχος και νεαρός ηθοποιός Tom Holland (Billy Elliot). 

Δίπλα του συμπρωταγωνιστούν ηθοποιοί μεγαθήρια όπως οι: Michael Keaton (Birdman, Batman), Robert Downey Jr. (Iron Man, Εκδικητές), αλλά και η πάντα σέξι και βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Marisa Tomei (The Wrestler).

Η ταινία κυκλοφορεί στις 6 Ιουλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/nixQ45jxsmM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b